.

.

OREiN Интелигентна Led Крушка на Едисон с дистанционно Управление WiFi A19 Реколта Крушки E26 База 800Лм, 8 W 60 W с регулируема яркост от 2700 До 6500 К Лампи с нажежаема жичка Работ?

OREiN Интелигентна Led Крушка на Едисон с дистанционно Управление WiFi A19 Реколта Крушки E26 База 800Лм, 8 W 60 W с регулируема яркост от

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Умни Wi-Fi крушка на Едисон】 Групово управление на множество интелигентни електрически крушки с помощта на приложения Ai Dot, където и да се намирате, не е нужно да се притеснявате за това, че сте забравили да изключите led крушка на Едисон ST64Пазете дома си в безопасност дори и когато сте на почивка.Запрограммируйте таймери или график, за да автоматизирате целия настройка на осветление в дома умном дома си с помощта на приложението Ai Dot.Главината не се изисква. (Забележка : може да се поддържа само 2,4 Ghz). 【Дистанционно управление】 Интелигентни електрически крушки, работещи с Alexa / Google Home / Siri / Remote, можете също да използвате Siri след настройка на команди Siri в приложение AIDOT (НЕ е съвместим с Home Kit).Контролирайте своите електрически крушки OREi N smart edison за включване / изключване, неясни или да направим по-ярка с помощта на прости гласови команди, създаване на наистина индивидуално домашно осветление. 【Димиране индикатор свети в продължение на 3 секунди, след което изгасва, сдвояване е изпълнено успешно. (При изпращане на комплекта от електрическата крушка и бутон се свързват и могат да бъдат използвани директно. След свързване на електрически крушки към мрежата бутон автоматично ще попаднат в приложението и се появява след преминаването на страницата на устройството. Включете Bluetooth мрежа и 2.4 G Wi Fi, натиснете и задръжте бутона за нулиране + клавиша за включване / изключване в рамките на 3 секунди, светва червен индикатор бутон и бутон ще премине в състояние на мрежово свързване, метод на мрежово свързване в приложението е същото, както и електрическата крушка, светлинен индикатор ще свети в продължение на 3 секунди след успешно свързване. (При задръжка на свързване към мрежата на бутон може да не се показват в интерфейса на приложението, преди да го ъпгрейд, моля, търпеливо изчакайте.

Други функции

Най-добри сделки