.

.

Безжичен Комплект за Подстригване XY & YD, USB Водоустойчива Акумулаторна Машина за Подстригване на Коса за Мъже, Тиха Електрическа Самобръсначка за Мъже, Набор от про?

Безжичен Комплект за Подстригване XY & YD, USB Водоустойчива Акумулаторна Машина за Подстригване на Коса за Мъже, Тиха Електрическа

BGN 51.93

Брой продукти
На склад

Професионални машинки за стригане Qwqqaq, оборудвани с подобрени острие от прахова металургия, достатъчно остър и дълъг живот, за да Ви осигури бърза, гладка и чист полагане на косата Cuttingit по-Дълго запазва формата на косата и полагане. сверхострое ножче за подстригване на коса не навреди на кожата ви и ще направи прическа по-сигурна.УСЕЩАНЕ : СПЕЦИАЛНА Боя СПРЕЙ.Разбира се, тя вече не е Напълно Пластмасови усещания, като други машинки за стригане. след Специален процес на Боядисване тя Повече прилича На Произведение на изкуството, което Можете да усетите със Собствените си пръсти.Гаранция за удовлетворение.qwqqaq предоставя гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни, без въпроси.ние се грижим за вашето здраве, ако имате някакви проблеми или предложения, моля, свържете се с нас свободно, ние ви предлагаме приятелска, легкодоступную подкрепа.Пет РЕГУЛИРУЕМИ НИВА на скоростта БРЪСНЕНЕ : Тази безжична машина за подстригване на коса специално разработен за професионални фризьори. 5 регулируеми нива на скорост (от 5,0 до 7,0 об/мин) осигури максимално плавно и точно подстрижка косата за You.an Отличен набор от продукти за грижа за машинка за подстригване е Създадена за вашия Брилянтна изработка на прически. литиево-батерия с капацитет от 2000 mah : Безжична машинка за подстригване Qwqqaq разполагат с вграден литиево-йонна батерия с капацитет от 2000 mah, която може да осигури в продължение на 3-4 часа прически с помощта на безжични Mode.in Освен това, той поддържа жични режим, който поддържа непрекъсната работа, независимо от нивото на зареждане на батерията.Професионална електрическа машина за подстригване на коса за мъже, жени, деца, семейно използването Описание на продукта : 1. Машина за рязане е изработен от стомана материал, устойчив, остър и не увреждащата кожата. За контрол на пределната дължина е необходимо само ограничителен гребен, удобно за фризьорски салони. Мощен двигател с висока производителност може да осигури мощна движеща сила и ниско ниво на шума. Безжична дизайн, удобен за работа. Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не е лесно да се плъзга.Списък на пакета : 1 х Електрическа машина за подстригване на коса 1 х машинка за оформяне на брада 1 х тример за коса 1 х тример за детайли 1 х грижа за тяло 1 х глава за подстригване нос / уши 4 х Ограничителен гребен 1 х Чиста четка 1 х USB кабел 73 х Ръководство за експлоатация-Висока производителност, тя не замнет косата и не пречи на кожата.

Други функции

Най-добри сделки