.

.

Healifty 15 бр. Стенни Сокоизстисквачка Чаша Потребителска Опаковка на Паста за зъби Маслени Скоби Releaser Аспиратор Ръчни Выдавливающие Сокове за Четка за Зъби Цветни Въ?

Healifty 15 бр. Стенни Сокоизстисквачка Чаша Потребителска Опаковка на Паста за зъби Маслени Скоби Releaser Аспиратор Ръчни Выдавливающие

BGN 37.57

Брой продукти
На склад

полипропиленВъртящи опаковка на паста за зъби : Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Държач за паста за зъби в банята : предназначени за това, за да ви помогне да изтръгне паста за зъби и максимално изпразни тубичка с паста за зъби, намаляване на количеството на отпадъците.Закачалка за сокове паста за зъби : Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Сокоизстисквачка за паста за зъби в банята : ? ЛЕСЕН за използване – Нашата уникална опаковка за сокове за паста за зъби е снабден с въртяща се дръжка, просто поставете пастата за зъби в ролка и завъртете дръжката, след това завъртете дръжката, не повече от това, че по-лесно изстискване на крем.Можете да го залепите на стената.Сокоизстисквачка за почистващо средство за лице : ДЪРЖАЧ за съхранение на ПАСТА за зъби се СТЯГА за ПАСТА за зъби - Опаковка за изстискване има проста конструкция, което опростява управлението.Пратката включва 15 x сокоизстисквачка за паста за зъби Характеристики -Размер : около 8,00 X5,00 X2,50 см/3,14 X1,97 X0,98 инча ръчна сокоизстисквачка за паста за зъби. -Цвят : Сокоизстисквачка за усукване на паста за зъби с различни цветове. -Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му издънка за сокове. -Материал : Полипропилен сокоизстисквачка за паста за зъби. -Лесно отжимается, намалява количеството на отпадъците, може да се използва повторно, а също така е полезен ръчен екструдер за извличане на паста за зъби. -Е специално проектиран за вашето ежедневие, прекрасен и подходящ за туба с паста за зъби, опаковка на паста за зъби за крем за ръце. -Той е изработен от висококачествени материали и може дълго време да бъде средство за извличане на паста за зъби. -Сокоизстисквачка е компактна и лека конструкция, което я прави много удобно за използване.Информация за стоки, Ръчна сокоизстисквачка за паста за зъби Търсите професионална сокоизстисквачка за паста за зъби?Търсите надеждни инструменти, които могат да изпълняват няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална сокоизстисквачка за паста за зъби, трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки