.

.

Cabilock 2 бр. акрилно За Бижута, Органайзер За Колиета, Закачалка за Бижута, Поставка За показване на Бижута, Поставка за Превръзка на Главата, Поставка за показване на ?

Cabilock 2 бр. акрилно За Бижута, Органайзер За Колиета, Закачалка за Бижута, Поставка За показване на Бижута, Поставка за Превръзка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

акрил Поставка за гривни : изящна изработка изработката на този притежателя за каучук гарантира, че той има дълъг срок на служба и елегантни детайли.Бижу дърво : Прозрачен външен вид и изящна изработка производство придават усещане за модерен дизайн и текстура е много тънка и гладка.Акрилна поставка за демонстрация на бижута : изящна изработка изработката на този притежателя за каучук гарантира, че той има дълъг срок на служба и деликатни детайли;.Прозрачна поставка за превръзка на главата : това ще ви улеснят намирането на подходящи ленти за коса, значително да спаси вашите усилия и време.Закачалка за колиета : тя няма да позволи на вашите резинкам се объркате и ще ви помогне да подредите аксесоари.акрилна поставка за гривни : изящна изработка изработката на този притежателя за каучук гарантира, че той има дълъг срок на служба и деликатни подробности.Бижу дърво : Прозрачен външен вид и изящна изработка производство придават усещане за модерен дизайн и текстура е много тънка и гладка.Акрилна поставка за демонстрация на бижута : изящна изработка изработката на този притежателя за каучук гарантира, че той има дълъг срок на служба и деликатни детайли;.Прозрачна поставка за превръзка на главата : това ще ви улеснят намирането на подходящи ленти за коса, значително да спаси вашите усилия и време.Закачалка за колиета : Тя може да предпази вашите дъвка за косата от заплитане и ще ви помогне да поставите вашите аксесоари по ред;. Пратката включва 2 х акрилни стойки за бижута Характеристики - Цвят : прозрачен 2 нива, притежател на гривна Размер : около 26,50 X25,50 X15,00 см /10,41 X10,02 X5 акрилна поставка за дисплея. - Материал : Акрил витрина за бижута - Външния вид показва стилен и семпъл, който обичат приятелка, фука багажник за гривни. - Идеалният инструмент за организация на аксесоари за коса, и с него можете да се сбогува с загромождающими витрини на сенчесто кутии. - Той има широко приложение, може да се използва за съхранение и демонстрация на гумени ленти за коса и други бижута за гривни, акрилни гумени ленти за коса. - Той може да съдържа вашия скрин в чистота и подреденост, което е задължително за жените от всички възрасти настолна златар кула. -Не само е подходяща за демонстрация на бижута, бижутериен магазин, но и подходящи за дома, можете да го използвате за съхранение на любимите си бижута от ниво 2.

Други функции

Най-добри сделки