.

.

XCQ Преносим Носене Писоар за събиране на Урина при Инконтиненция с Еластичен колан и чанта за многократна употреба за урина с обем 1000 мл Цвят: женски) (Цвят: мъжки)

XCQ Преносим Носене Писоар за събиране на Урина при Инконтиненция с Еластичен колан и чанта за многократна употреба за урина с обем 1000

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

* Облечете се в тялото си, тъй като бельо, протяга крак надолу от уретерите и вратовръзка торбичка за урина до кракВие може да се движи и да ходи, без да се притеснявате за мокри гащите.Отточна тръба на шарнирна връзка, клапан за уриниране, лесна за използване. * Използва широка еластична лента, която лесно се деформира и която е подходяща за различни групи на талията. Подходящ за повторна употреба, лесно почистване.Уникален мек панел осигурява по-добра пропускливост и по-голям комфорт в сравнение с конвенционалните писсуарами. * Удобство : на разположение са високо качествени пакети за урина и урината бързо се изхвърля от пикочния канал в торбичката за събиране.Лесен за носене и удобен за използване. * Облечете се в тялото си, тъй като бельо, протяга крак надолу от уретерите и вратовръзка торбичка за урина до крак.Вие може да се движи и да ходи, без да се притеснявате за мокри гащите.Отточна тръба на шарнирна връзка, клапан за уриниране, лесна за използване. * Използва широка еластична лента, която лесно се деформира и която е подходяща за различни групи на талията. Подходящ за повторна употреба, лесно почистване.Уникален мек панел осигурява по-добра пропускливост и по-голям комфорт в сравнение с конвенционалните писсуарами. * Удобство : на разположение са високо качествени пакети за урина и урината бързо се изхвърля от пикочния канал в торбичката за събиране.Лесен за носене и удобен за използване. * Сабя, са приложени към эластичному спортен колан.Торбичка с течност, прикрепени към ножнам и носен подвешенным около краката си.Сабя може да се носи отделно. * Безопасен материал, което е благоприятно за кожата : е изработен от силиконов материал, който не дразни кожата и не предизвиква алергии.Панталоните са изработени от двустранен дишаща материя, можете да ги носите в предната част на корема.

Други функции

Най-добри сделки