.

.

minkissy 60 Бр. Аксесоари за Дизайн на ноктите, Декорация за нокти, Декорация за нокти, Декорация за нокти, Декорация за Нокти, Призрачни Амулети за Нокти, Стикери за Хело?

minkissy 60 Бр. Аксесоари за Дизайн на ноктите, Декорация за нокти, Декорация за нокти, Декорация за нокти, Декорация за Нокти, Призрачни

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ОКАЧВАНЕ за нокти-арт с черепа - декорации за нокти-арт на Хелоуин, декорации за вашите нокти на ръцете и кракатаПрави ноктите блестящи и привлекателни.ПИРОН-СКЕЛЕТ - Отлично се съчетава с тематични фестивала на Хелоуин, създава празнична атмосфера, дава на хората усещане за просперитет и празничност.ДЕКОРАЦИИ за нокти на Хелоуин - също могат да се използват за украса на своята практика за мобилен телефон, бижута, занаяти.ДЕКОРАЦИИ за нокти с черепа-Окачване за нокти на Хелоуин, декорации за нокти на Хелоуин, декорации за нокти на ръцете и краката.Прави ноктите блестящи и привлекателни.КАРАМФИЛ за нокти на Хелоуин - Подходящото приложение : лесно можете да направите своя очарователен невен дома.ОКАЧВАНЕ за нокти-арт с черепа - декорации за нокти-арт на Хелоуин, декорации за вашите нокти на ръцете и краката.Прави ноктите блестящи и привлекателни.ПИРОН-СКЕЛЕТ - Отлично се съчетава с тематични фестивала на Хелоуин, създава празнична атмосфера, дава на хората усещане за просперитет и празничност.ДЕКОРАЦИИ за нокти на Хелоуин - също могат да се използват за украса на своята практика за мобилен телефон, бижута, занаяти.ДЕКОРАЦИИ за нокти с черепа-Окачване за нокти на Хелоуин, декорации за нокти на Хелоуин, декорации за нокти на ръцете и краката.Прави ноктите блестящи и привлекателни.КАРАМФИЛ за нокти на Хелоуин - Подходящото приложение : лесно можете да направите своя очарователен невен дома.Пратката включва 60 х ключодържатели за нокти Характеристики -Материал : Сплав, готини метални декорации за нокти-При съответното нанася лесно можете да получите своя очарователен ноктите си у дома, ключодържател за нокти с черепа на Хелоуин. - Те също могат да бъдат приложени за украса на своята практика вашия мобилен телефон, бижута, занаяти и т. призрачни окачване за нокти. -Цвят : кристали за нокти под формата на черепа различни цветове - Идеално се съчетават с тематични фестивала на Хелоуин, създават силна празнична атмосфера, дават на хората наистина красиво и празнично усещане декорации за нокти под формата на черепа.28 X0 декорации за нокти на Хелоуин. - използване у дома и ноктите салон, повече атмосферата на Хелоуин и създават празнично усещане на черепа за нокти. - Подходящи за декорация на различни ноктите, включително акрилни нокти, естествени нокти, режийни ноктите и т.

Други функции

Най-добри сделки