.

.

FOMIYES 8 бр Русалка блясък за устни тръба прозрачен контейнер блясък за устни за жени ясно балсам за устни, НАПРАВИ си САМ, козметичен гланц за устни контейнер квадрат?

FOMIYES 8 бр Русалка блясък за устни тръба прозрачен контейнер блясък за устни за жени ясно балсам за устни, НАПРАВИ си САМ, козметичен

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Флакон-тубичка за червило с пръчка : Пръчка-апликатор с четка ще ви помогне да нанесете по-лесно и равномерноПразна туба за трупове и пръчка : - ВИСОКО качество - Тези контейнери за балсама за устни са изработени от висококачествен материал, компактен размер, са безопасни, омекнат и удобни, им е много лесен за използване и носене.Туба с блясък за устни : сладък дизайн русалка - Дизайн русалка изискан и сладък, който може лесно да се привлече вниманието на момичетата.Празна туба с червило много practical.an необходим реквизит за създаване на червило със собствените си ръце.Контейнер за червило "Русалка" : за многократна употреба тубичка за устни, различен очаровательностью, , лек, практичен, многократно използване и удобство.Козметичен туба : Изискан външен дизайн го прави да изглежда като на русалка, плаващ в морето, дизайн във формата на риба везни лесно да се държи в ръка.Тази празна туба от под червилото, можете да насадите натурални бальзамами за устни, карандашной червило.Списък на пакетите в 8 x тюбиков за блясък за устни Характеристики - Материал : Пластмасови празни тръби за блясък за устни. - Цвят : Както е показано, блясък за устни за жени.79inch контейнер за балсам за устни. -Много подходящ за блясък за устни, със собствените си ръце или самостоятелно приготвяне на гланц за устни в подарък, а също и подходящ за пътуване, бизнес пътуване, за ежедневна употреба или търговски проба на притежателя на червило. - материали и отлична изработка на производство отделят продукт сред всички подобни изделия от мрамор. - За многократна употреба, екологично чисти и преносими празни контейнери за блясък за устни, подходящ за пътуване по всяко време и на всяко място. - Идеален за съхранение на масла за устни, гланц за устни, течност за оцветяване на устните и т. Прозрачен балсам за устни. - Добър избор е за начинаещи, за да практикуват, за ежедневна употреба или производство на контейнери за проби блясък за устни.Информация за стоки за многократна употреба туба с балсам за устни Шик, практически, всички предимства на празни туби за червило, които искате, могат да бъдат отразени в този продукт. за многократна употреба тубичка за устни - незаменим подпори за червило със собствените си ръце. празни тръби за блясък за устни Дизайн във формата на русалки изискан и мил, че може лесно да привличат окото и вниманието, момичета.

Други функции

Най-добри сделки