.

.

Estivaux 2 БР. Панделки в Деня на Св. Патрик за Венец, Ирландски Венец от Централи, Лъкове от Зелената Буйволиной Клетки, Лъкове от Бели Листа, Подарък Панделки от Зебло з?

Estivaux 2 БР. Панделки в Деня на Св. Патрик за Венец, Ирландски Венец от Централи, Лъкове от Зелената Буйволиной Клетки,

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

☘️【Стил】 : Този лък-венец на Празника на Св Патрик е декориран с две ленти, включително и зелени ленти в клетка от буйволиной на кожата и зелена панделка от зебло с лък под формата на бял централи.Подарък съответствие на Деня на Св. Патрик могат добре да декорирате дома и напълнете го празнична атмосфера. ☘️【Размери】 : Общият размер на носовата част на входната врата на irish green shamrock е 12,99 × 8,46 инча. ☘️【Високо качество】 : Лък-венец лъки shamrock е изработен от еластичен полиестер с висока плътност, с ленена тъкан, която лесно пада много козина.Зелен лък от зебло малък от теглото и снабден тел отзад, което улеснява неговото подвешивание.Край празничната лента плътно зашити, им е трудно да се разделят, така че те могат да се ползват в продължение на дълго време. ☘️【Повод】 : Тези зелени панделки в клетката цвят буйволиной вълна, можете да използвате за декорация на дома си, включително и венци, врати, прозорци, стълби, огради, дървета, столове, балони и т. са Подходящи за различни поводи, като Деня на Св. Патрик, рожден ден, семейна вечеря, юбилей, детско парти, маскарад, карнавал, cosplay-костюмированная парти, празничен парад, пролетни украси.Празничен лук се различава изискан качество, така че можете да го дари на семейството си или приятели, тъй като подаръци. ☘️ 【Опаковка】 : Вие ще получите подарък 2 banta в Деня на Св. Патрик в една опаковка.Елате и декорирайте дома си. ☘️【Стил】 : Този лък-венец на Празника на Св. Патрик е декориран с две ленти, включително и зелени ленти в клетка от буйволиной на кожата и зелена панделка от зебло с лък под формата на бял централи.Подарък съответствие на Деня на Св. Патрик могат добре да декорирате дома и напълнете го празнична атмосфера. ☘️【Размери】 : Общият размер на носовата част на входната врата на irish green shamrock е 12,99 × 8,46 инча. ☘️【Високо качество】 : Лък-венец лъки shamrock е изработен от еластичен полиестер с висока плътност, с ленена тъкан, която лесно пада много козина.Зелен лък от зебло малък от теглото и снабден тел отзад, което улеснява неговото подвешивание.Край празничната лента плътно зашити, им е трудно да се разделят, така че те могат да се ползват в продължение на дълго време. ☘️【Повод】 : Тези зелени панделки в клетката цвят буйволиной вълна, можете да използвате за декорация на дома си, включително и венци, врати, прозорци, стълби, огради, дървета, столове, балони и т. са Подходящи за различни поводи, като Деня на Св. Патрик, рожден ден, семейна вечеря, юбилей, детско парти, маскарад, карнавал, cosplay-костюмированная парти, празничен парад, пролетни украси.

Други функции

Най-добри сделки