.

.

Hophen led Глобус Марокански Топка Струнни светлини Розово-Златна Куха Коледно Дърво Метални Топки от Риба Везни Приказни Светлини Домашно Сватбена украса 2 опаковки (?

Hophen led Глобус Марокански Топка Струнни светлини Розово-Златна Куха Коледно Дърво Метални Топки от Риба Везни Приказни Светлини

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

Всяка опаковка глобусных гирлянди : Размери на тел : 9,4 метра /2,9 м и Диаметър на всяка лампа : 2,8 см. разстоянието между всяка лампа : 5.9 инча/15 виж Опаковката включва 2 опаковки по 20 led глобусных гирлянди.Цвят на светлината : топло бял, цвят на топката : златист Материал на топката : желязо.Работи на батерии -изисква батерии 2 AA (в комплекта не са включени). Тези прекрасни тела светят през нощта, създавайки топла и очарователна атмосфера за вашата спалня, завеси, вътрешни дворове, косене на трева, пейзаж, феи, коледна елха, партита и т. Уникален дизайн кухо кълбо с класически чувство на влюбване украсете стаята или събитие малки блестящи златни топки ден и ще ги през нощта, за да добавите малко чар и романтика.Всяка опаковка гирлянди globe : Размери на тел : 9,4 метра / 2,9 м. и Диаметър на всеки лампа : 2,8 см. разстоянието между всеки светильником : 5.9 инча / 15 см (Включително 2 опаковката) Материал на крушка : желязо.Пратката включва в себе си 2 опаковки по 20 led гирлянди-глобуси.Работи на батерии - изискват се 2 AA батерии (не са включени в комплекта) Препоръчителни украса 1. Коледа и Дивали : Прозрачна тел, която лесно да се скрие по време на бижута.Лесно се побира на коледни елхи и други декорации, свързани с Коледа, поставете батериите в малка кутийка за батерии и засуньте кутия за венец. Парти и сватба : лампа за украса напълно не спутывается, просто леко го преместете го след няколко минути.На вашето парти по случай рожден ден или сватба, по протежение на празнична маса или на предния панел под драпировкой от органза или тюл, това ще засили романтична атмосфера и ще се чувства топло. Идеално място за почивка : осветителни тела са много здрави и са добре направени.Всяка топка абсолютно красива, и от тях идва много топъл и съблазнителен вид.Можете да ги обесим над прозореца в микробус или вътре в палатката, това ще осигури достатъчно осветление през нощта (не е достатъчно за четене, но да е лесно да се види). Бележки При използване на открито, моля, сгънете отделението отделение в найлонова торбичка и не попадайте в вода (вали дъжд или не, утринна роса, ще отидат в отделението отделение и ще доведе до късо съединение).Това не е напълно водонепроницаемое продукт, така и за запазване на по-дълъг срок на услугата, която трябва да се пази от дъжд или влажност на околната среда.

Други функции

Най-добри сделки