.

.

Метална карета перална Паста Титуляр за Кухненска Гъба Ястие с Кухненски Диспенсер За Миене на Съдове Държач за Сапун и Гъба Инструменти Ястие с Гъба Кухня, Трапез?

Метална карета перална Паста Титуляр за Кухненска Гъба Ястие с Кухненски Диспенсер За Миене на Съдове Държач за Сапун и Гъба Инструменти

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

100% Пластмаса Продукт Също могат да се сушат с Гъба.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. От структурата на функционалност Дизайн отговаря на човешката механика и естетика.Ръчни измервания, моля се допуска грешка 1-3 мм, благодаря. идеална карета перална паста за зъболекар от неръждаема стомана, найлонови тел за почистване, спрей за почистване на неръждаема стомана, държач за четки за кухненски мивки.Метален държач за полировальной паста за кухненска гъба, диспенсер за миене на съдове, държач за гъба за сапун и инструменти, ястие с гъба за кухня, кутия за четки за хранене се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. От структурата на функционалност дизайн отговаря на човешката механика и естетика. Продукт също могат да се сушат с гъба.Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. 1 × Кутия за пресоване на сапун, 1 ×Губка4.Удобно управление : гъста пяна може натискане с една ръка, с нея лесно ще се справи дори дете.Този практичен и интересен опаковка за сапун ще накара вашето дете да се влюби работа в дома, доведе до децата благодарност и отговорност, доверие и исполнительность3.Разумно разпределение на пяна и течен сапун в пространството.Тази плот с диспенсером напълно ще промени живота кухненска жизню1.Иновативен дизайн : Безброй потребители и технически специалисти за първи път показа този опаковка за сапун.Проектно налягане многофункционално устройство над 100 000 пъти.Метална карета перална паста Титуляр За Кухненска гъба Ястие с Кухненски Диспенсер За Миене на Съдове Държач за Сапун И гъба Инструменти Ястие С Гъба Кухня, прозорец четки за хранене.

Други функции

Най-добри сделки