.

.

Преносим 2 бр. Многофункционален Държач за метли и парцали, Стенен Държач за въже, Кука За метли без Перфорация, Практична Скоба за въже (Розов)

Преносим 2 бр. Многофункционален Държач за метли и парцали, Стенен Държач за въже, Кука За метли без Перфорация, Практична Скоба

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

- Траен : стенен държач за парцал е изработена от ABS, TPR, трайно лепило, сверхпрочный, не е лесно пада. който издържа на голямо тегло, по-траен от пластмаса. - Кажете сбогом на разстройство и поздравете ред : държач за въже ще ви помогне да спестите място и да въведе ред в дома си, да споделят вашето семейство и вашите гости чистота и чист дом, завинаги распрощается с каша. - Лесна инсталация : не е нужно да се притеснявате за това, че захват за метли да навреди на стената на къщата.За монтаж не изисква пробиване, пакета включва двупосочен лепило, можете да го зададете за няколко секунди. - Спестяване на пространство : с държач за метене на вашия дом, за да се отървете от бъркотията, накопившегося за няколко дни.Това ще ви спести място в дома, поддържа дома си чист и нов, прави стаята си приличат си, след прибиране на реколтата. - Гаранция : Нашите продукти постоянно се обновяват, и ние се фокусираме върху предоставянето на нашите клиенти с надеждни продукти и услуги от най-високо качество.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща. удовлетворението на клиентите е нашата цел.Описание все още загрижени за вениках, швабрах или зонтиках, които отсырели и които са лесни за почистване, а също и за това, че те не са спретнато подредени?Ако е така, тогава вие можете да погледнете на този титуляр за парцал, който е изработен от висококачествени материали, траен и практични.Без перфорация, лесен за инсталиране, поставете върху нея швабру, тя не заема място, тя аккуратная и чиста, тя определено ще даде на вашия дом нов вид.Характеристики Материал : ABS, TPR.- Размер : около 14,9 X7,3 X3,0 см/ 5,86 X2,87 X1,18 инча.- Скоба за въже без пробиване, издръжлив лепило, лесен за инсталиране, трайно лепило, без специфичен мирис, не е лесно пада.- Многофункционален, подходящ за швабр, метли, чадъри и т. Красив външен вид, подходящи за домове, офиси, ресторанти, хотели и т. - Лесно се поставя на дървени стени, плочки, стъклени прозорци и други чисти, гладки и сухи повърхности.Конзола за монтиране на багажник за метене има трайно лепило, стена и задвижваната абсолютно устойчиви, а силикон предпазва дръжката на инструмента от приплъзване и надраскване.Пратката включва 2 х притежателите на швабр.

Други функции

Най-добри сделки