.

.

Луди Сламки, 24 бр Глупави Сламки за деца и възрастни, за Многократна употреба Пластмасови Петлевые Къдрава Луди Сламки за Пиене за класната стая, Подарък за Свети В?

Луди Сламки, 24 бр Глупави Сламки за деца и възрастни, за Многократна употреба Пластмасови Петлевые Къдрава Луди Сламки за Пиене за класната

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Основна функция] : Луди сламки могат да се перат и да се използват многоразовоУкраса от усукани глупави соломинок сламки за децата се предлагат в най-различни цветове и форми, идеално подходящи за различни празнични аксесоари, декорации за напитки.Идеален за употреба на кока-кола, сокове, коктейли, прясно мляко, кафе и други водянистых напитки. [Приложими сценарии] : Тези луди сламки за напитки се предлагат в 12 форми и 12 цвята, подходящи за всички видове домашни партита, барове, партита по повод рождения ден, на Коледа, украса на сватбени празненства напитки и т. Това също е добър избор като подарък на детето в клас и награди!. [Страхотна идея за подарък] : Страхотна идея като специален подарък на я / го рожден Ден, Нова година, подарък за Свети Валентин", връщане в училище, Великден, Деня на майката, Хелоуин, деня на благодарността и коледа.Децата, семейство и приятели ще бъдат във възторг от тях!. [Технически характеристики на стоките] : 24 бр. соломинок Crazy loop с диаметър от 0,2 инча, дължина около 9,5 инча ~ 10,2 инча.Серия соломинок CVNDKN - ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА И КАЧЕСТВО - CVNDKN винаги се стреми да предоставя на своите клиенти продукти на по-високо качество и комфорт на клиентския опит. [Топло напомняне] : Декоративни сламки от висококачествена пластмаса, екологично чисти и полезни за здравето.Не съдържат бисфенол А, температурата на употреба, в рамките на 40 ° C, моля, не поставяйте сламка във вряща вода с температура 100 °C.

Други функции

Най-добри сделки