.

.

Cabilock 1 БР Телескопична Чистачка За Почистване на Автомобила Гъба За почистване на Стъкло Гумен Инструмент За почистване на Прозорци Инструмент За почистване на Пр?

Cabilock 1 БР Телескопична Чистачка За Почистване на Автомобила Гъба За почистване на Стъкло Гумен Инструмент За почистване на Прозорци

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ПРИБИРАЩ СТЪРГАЛКА за СТЪКЛО - Скрубер за миене на прозорци Могат да бъдат окачени, която е удобна за съхранениеСТЪРГАЛО ЗА АВТОМОБИЛНИ стъкла - той е напълно поглъща вода, за предотвратяване попадането на отпадъчни води на пода.ПОРЕСТИ СТЪРГАЛО ЗА ПРОЗОРЦИ на КОЛАТА - Лечение стъргалка за прозорци, плъзгащи се прозорци, предно стъкло, огледала, всякакви стъклени повърхности.ЧИСТАЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ОГЛЕДАЛА - Стъргало за почистване на предното стъкло се плъзга по стъклото и оставя сухо, без разводи и лъскаво стъкло.Скребковый чистачка-дръжка Дизайн скребкового чистачки за автомобил прозорци, удобно избършете труднодоступное стъкло.ПРИБИРАЩ СТЪРГАЛКА за СТЪКЛО - Скрубер за миене на прозорци Могат да бъдат окачени, която е удобна за съхранение.СТЪРГАЛО ЗА АВТОМОБИЛНИ стъкла - той е напълно поглъща вода, за предотвратяване попадането на отпадъчни води на пода.ПОРЕСТИ СТЪРГАЛО ЗА ПРОЗОРЦИ на КОЛАТА - Лечение стъргалка за прозорци, плъзгащи се прозорци, предно стъкло, огледала, всякакви стъклени повърхности.ЧИСТАЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ОГЛЕДАЛА - Стъргало за почистване на предното стъкло се плъзга по стъклото и оставя сухо, без разводи и лъскаво стъкло.Скребковый чистачка-дръжка Дизайн скребкового чистачки за автомобил прозорци, удобно избършете труднодоступное стъкло.Пакетът включва 1 x стъклен стъргало Особености - плъзгащи се прозорци, предно стъкло, огледала, всякакви стъклени повърхности чисти огледала чистачки. -Подвесное дупка осигурява лесно и удобно за съхранение на средства за почистване на предното стъкло. -Размер : около 81x20x6 см /31.36 инча телескопична ракел. -Произведен от материал, който гарантира издръжливост и продължителна употреба инструмент за почистване на прозорци. -Материал : Пластмаса, алуминиева сплав, стъргалка за стъкло с гумена дръжка. -Едната страна е за почистване, от едната страна за изсушаване на пузырьком, много удобна гъба за миене на прозорци. -Спестяване на време и работна сила, което прави вашето домашно прозорец чиста Инструмент за миене на прозорци. -Цвят : Зелен порести стъргалка за стъкла на автомобила.Описание на продукта Скрубер за почистване на прозорци Търсите професионално, но в същото време средство за миене на прозорци?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален препарат за миене на прозорци трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки