.

.

TJLSS Сгъваема Количка за мръсно бельо, Тъканно мрежа За съхранение на дрехи за дома, по-Голям Капацитет, Чанта за съхранение, облицовки за Баня (Цвят: E, размер: 33x33x33 см)

TJLSS Сгъваема Количка за мръсно бельо, Тъканно мрежа За съхранение на дрехи за дома, по-Голям Капацитет, Чанта за съхранение,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

1 По-голям капацитет, което ви позволява да съхранявате мръсни дрехи, без значение колко много я е страх. Четиристранна дизайн на окото дизайн на окото, лесно дишане. Дизайн дръжки, двустранен дизайн на дръжката, удобен за носене. 4 материал, гъвкави и издръжливи, окото дизайн, добра пропускливост на въздуха. Около него се използва триизмерна скелетна опора, която лесно може многократно да се прибират. По-голям капацитет, което ви позволява да съхранявате мръсни дрехи, без значение колко много я е страх. Четиристранна дизайн на окото дизайн на окото, лесно дишане. Дръжка дизайн, двустранен дизайн дръжка, удобна за носене. материали, гъвкави и издръжливи, окото дизайн, добра пропускливост на въздуха. Наоколо се използва триизмерна разчита на рама, която лесно може многократно да се прибират. Можете да го поставите в спалнята, пране и т., за Да направят стаята по-удобно и кратък Характеристики : Вид : Кошница за дрехи Цвят : сив, черен Материал : плат на окото, стъклени влакна, на един слой (33x33x33 см), двуслойни (32x32x65 см) на Помещение включва : 1 x Кошница за дрехи Забележки : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Благодарим ви!Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Други функции

Най-добри сделки