.

.

Топлинна Капачка, Капачка за грижа за косата с вилица САЩ 100-240 В рамките на Осп за отпаривания коса в домашни условия, Капачка за спа-салон за коса с горещо масло, Кап

Топлинна Капачка, Капачка за грижа за косата с вилица САЩ 100-240 В рамките на Осп за отпаривания коса в домашни условия, Капачка

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Съживяване на косата】 : Капачка за отпаривания на косата може да се подобри цъфтежите на косата, възстановяване на увреждане на косата, подобряване на храненето на косата, премахване на маслеността на косата и да помогне на бързо боядисванеТова може да причини хранително масло за коса останат по-дълго на косата, косата може да е по-добре да усвоява хранителните вещества. 【Постоянна температура】 : Оборудван с устройство за постоянен контрол на температурата, храната, автоматично изключване, когато температурата е твърде висока, за да се избегне опасност.Равномерно затопляне на определена температура, избягвайте повреди сърцевината на косъма се дължи на бързото повишаване на температурата. 【Е безопасна за употреба】 : Материал на вътрешния слой е изработен от полиуретан, изолационна кърпа, която е по-надеждна за водоустойчиви употреба.Захранващ кабел дебели, и може да се използва безопасно дори и при висока мощност. Сменяема клапа, запознат отделно, за по-лесно почистване. 【Идеален подарък】 : Термообрабатывающая шапчица е подходящ за инсталация и възстановяване на изтощена коса или за ежедневна грижа за естествена коса.Компактен размер и улеснява переноску, и можете да го носите със себе си навсякъде по време на пътуване.Това е идеалният подарък за жени, приятелки, роднини и приятелки като отпаривателя за черна коса. 【Лесна употреба】 : Можете да използвате спа-шапка за коса навсякъде в дома си.Неговия лесен за носене и е удобно в чорап.Вече не е необходимо да ходи в салон за дълбока грижа за косата. 【Съживяване на косата】 : Капачка за отпаривания на косата може да се подобри цъфтежите на косата, възстановяване на увреждане на косата, подобряване на храненето на косата, премахване на маслеността на косата и да помогне на бързо боядисване.Това може да причини хранително масло за коса останат по-дълго на косата, косата може да е по-добре да усвоява хранителните вещества. 【Постоянна температура】 : Оборудван с устройство за постоянен контрол на температурата, храната, автоматично изключване, когато температурата е твърде висока, за да се избегне опасност.Равномерно затопляне на определена температура, избягвайте повреди сърцевината на косъма се дължи на бързото повишаване на температурата. 【Е безопасна за употреба】 : Материал на вътрешния слой е изработен от полиуретан, изолационна кърпа, която е по-надеждна за водоустойчиви употреба.Захранващ кабел дебели, и може да се използва безопасно дори и при висока мощност.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hot Oil Treatment Hat
Plug Type:
US Plug
Voltage:
100-240V
Power:
55W-70W
Temperature:
20°C-70°C
Function:
Repair damage, increase hair nutrition, quick coloring
How to Use:
Hot oil treatment hat is divided into three gears, ten gears and LCD temperature display, you can choose the automatic adjustment method according to your specific hair condition, so that you can achieve perfect hairdressing effect.
Package List:
1 x Hot Oil Treatment Hat1 x Adapter
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Най-добри сделки