.

.

Пистолет за пръскане на пяна Kraken Bond - Професионална изолация за прозорци и врати, отличен апликатор за конопатки, запечатване | Метален корпус изцяло покрита с тефл?

Пистолет за пръскане на пяна Kraken Bond - Професионална изолация за прозорци и врати, отличен апликатор за конопатки, запечатване

BGN 20.26

Брой продукти
На склад

[???? ??????? ????????] Пистолет за пяна Kraken Bond е изработена от алуминиев материал (антикоррозийный и устойчив на абразия) с незалепващо покритие от PTFEНие не можем да говорим за късмет при използването на този продукт.Благодарение на трайно материал ви не се нуждаят от още един пенопластовый пистолет, и вие можете лесно да спестите парите си. [???? ?? ???&?????] Лесно можете да го използвате у дома или в офиса!Пистолет за пръскане на пяна Kraken Bond е предназначен за професионални работници и за вашата ежедневна употреба.Просто завинтите може и отворете пистолет и сте готови да поправи.След употреба на коляно от тефлон материал по-лесно за почистване.В противен случай можете да се възползвате от почистващ препарат (не се продава отделно). [????'? ???] Идеален за опиливания и изолация на труднодостъпни места или малки пропуски с помощта на пластмасови пълнители два размера (по 4 в комплект) за точното използване.Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона "Добави в количката"!. [?????? ??????] Ако сте професионалист, ергономичен дизайн напълно улеснява използването в течение на дълго време без никакви проблеми.Ние ви предлагаме, уникален дизайн за абсолютно удобно използване.Освен това, този ръчен пенопластовый пистолет се регулира с помощта на копчета за управление, за да се намали количеството на отпадъците пяна. [%??? ?????????] Този изолационен пенопластовый спрей е съвместим с всички баллончиками, но пенопластовый пистолет Kraken Bond е подходящ за използване с пенопластовой изолация Kraken Bond Fastcoat. Надеждността на използването на - 100% . [????? ????????] Вижте повече, когато плащат по-малко.Ние предлагаме качествени продукти на много изгодни цени.Освен това, можете да спестите пяна, благодарение на антипригарному материал.Той осигурява по-добри характеристики и стойност, благодарение на своята оценката на цена и производителност. [???? ???????] Нашата дюза за подаване на пяна проектирани така, че да издържа на всички условия.Алуминиев материал осигурява добра устойчивост на износване при продължителна употреба и при подходящи грижи и почистване.Освен това, този пистолет за подаване на пяна, предназначена за създаване на влагонепроницаемого уплътнение между пистолет и кутия с пенным лепило или лепило.

Други функции

Най-добри сделки