.

.

Водоустойчиви Слушалки за гмуркане с костна проводимост ReeRay, MP3 плейър, R5, с отворени уши IP68, Безжични Спортни Bluetooth-Слушалки с микрофон, вградени слушалки с памет 8G ?

Водоустойчиви Слушалки за гмуркане с костна проводимост ReeRay, MP3 плейър, R5, с отворени уши IP68, Безжични Спортни Bluetooth-Слушалки с

BGN 22.27

Брой продукти
На склад

【IP68 водоустойчив и 8 G MP3】 Слушалка Ree Ray R5 с костна проводимост е с клас на водонепропускливост IP68 и режим на MP3, което позволява да плуват и да се използват под вода, без да се налага използването на мобилни телефониВградена памет 8 G ви позволява да съхранявате в безжични слушалки около 3000 песни.Моля, переключайтесь в режим на MP3 по време на плаване, тъй като Bluetooth не ще да работи под вода. 【Микрофон премиум-клас и по-ясен разговор】-най-Новият микрофон с шумопотискане в съчетание с нашата иновационна технология осигурява по-ясен телефонно обаждане.0 осигурява по-стабилна и бърза скорост на трансфер на сигнала. 【Качествен звук】 - Иновативна технология посока на звука с костна проводимост осигурява превъзходно качество на звука.Тези слушалки с костна проводимост може значително да намали естествената изтичане на звука. 6 часа възпроизвеждане на музика са идеални за спорт на открито. 【Външен дизайн и сигурност】 - Отвореният дизайн ви позволява да се запознаят с обстановката и да се избегне опасност, докато се наслаждавате на музика.Слушалки с отворен ухо осигурява истинска безболезненность, безвредност за слуховия проход, чистота и хигиена за вас. 【Е Предназначен за гмуркане】Слушалки Ree Ray R5, предназначени за плуване.Ако вашата инструкции е указано "Не поставяйте слушалките във вода или друга течност.Слушалките не са водоустойчиви" , това ще бъде печатни грешки.Моля, използвайте го за стабилно плуване. 【IP68 водоустойчив и 8 G MP3】 Слушалка Ree Ray R5 с костна проводимост е с клас на водонепропускливост IP68 и режим на MP3, което позволява да плуват и да се използват под вода, без да се налага използването на мобилни телефони.Вградена памет 8 G ви позволява да съхранявате в безжични слушалки около 3000 песни.Моля, переключайтесь в режим на MP3 по време на плаване, тъй като Bluetooth не ще да работи под вода. 【Микрофон премиум-клас и по-ясен разговор】-най-Новият микрофон с шумопотискане в съчетание с нашата иновационна технология осигурява по-ясен телефонно обаждане.0 осигурява по-стабилна и бърза скорост на трансфер на сигнала. 【Качествен звук】 - Иновативна технология посока на звука с костна проводимост осигурява превъзходно качество на звука.Тези слушалки с костна проводимост може значително да намали естествената изтичане на звука.

Други функции

Най-добри сделки