.

.

Faddare Шаблон за Капитониране Кръгове за Шиене, 5 бр. Шаблон Състав За Шевни Машини Акрилни Кръгли Линия За Рязане на Тъкани Инструменти за Шиене със Собствените си ръ?

Faddare Шаблон за Капитониране Кръгове за Шиене, 5 бр. Шаблон Състав За Шевни Машини Акрилни Кръгли Линия За Рязане на Тъкани Инструменти

BGN 3.49

Брой продукти
На склад

Материал : Нашият инструмент е изработен от акрил, а не от ниско качество пластмасаЛесна употреба : много е удобно да се измери и да се проектира, стиснал линия на ризата.Точната скала : с ясно видима печатна мащаб, тя е лесно да се наблюдава и да се етикетират. Многократно използване : Този владетел / ръководство за инструмент чудесно за термопресса cricut, термопресса, сублимация, сито печат, винил, преса и други.Полезно : опростява подравняване на ляво, център или дясно подравняване и спестява време за развойна дейност.Описание : Полезно : опростява подравняване на ляво, център или дясно подравняване и спестява време за развойна дейност.Материал : Нашият инструмент е изработен от акрил, а не от ниско качество пластмаса.Точната скала : С ясно видима печатна скалата, която е лесно да се наблюдава и да се етикетират.Лесна употреба : много е удобно да се измери и да се проектира, стиснал линия на ризата.Многократно използване : Тази линия / посока инструмент е чудесно за вашето термопресса cricut, термопресса, сублимация, сито печат, винил, преса и други.Параметри : Материал : акрил Цвят : както е показано Размер (приблизително) : 7,6 см / 3 инча, 10 см / 4 инча, 13 см / 5 см, 15 см / 6 см, 18 см / 7 инча (диаметър) Брой : 1 бр. / в размер общо 5 бр. Опаковка : 5 бр. * Модел Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Material:
acrylic
Color:
as shown
Size(approx):
7.6cm/3inch, 10cm/4inch, 13cm/5inch, 15cm/6inch, 18cm/7inch(Dia)
Quantities:
1pc/per size, total 5pcs
Package:
5 pcs * Template:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
Най-добри сделки