.

.

10 БР. Многоцветни Големи Кърпи от микрофибър за почистване на Очила, телефони, екрани, обективи фотоапарати и други Деликатни повърхности (6 x7)

10 БР. Многоцветни Големи Кърпи от микрофибър за почистване на Очила, телефони, екрани, обективи фотоапарати и други Деликатни

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

★ 【 Чудесен материал】 : Висококачествена кърпа от микрофибър, мека кърпа от микрофибър по-високо качество на безопасно премахва петна, не оставя драскотиниОсвен това, характеристиките му гарантират липсата на ворсинок, следи или развод, е на повърхността, е от почистване на деликатни повърхности. ★ 【Широко приложение】 : Може да се използва на всякакви деликатни повърхности, като например LCD телевизори, смартфони и други сензорни екрани, обективи, камери и филтри и т. Е отговорност в калъф за таблет, без да се увеличава количеството. ★ 【Лесно да носите със себе си】 : Компактен и преносим, всеки пакет, удобни за носене в джоба, дамска чанта, калъф за очила, чанта за фотоапарат и раница, която ви позволява да премахнете мръсотия, прах и отломки от вашето устройство и от всяко място на движение. ★ 【 Многофункционална кърпички】 : Многофункционална кърпи от микрофибър за почистване на очила, на екрана на вашия телефон, LCD телевизори, таблети, огледала за обратно виждане на автомобила, обектива на камерата, защитни очила, огледала за грим, часовници, сребърни бижута, отговарящи на вашите различни нужди.Не оставя драскотини, разводи, петна или ворсинок. ★ 【 Чудесен подарък】 : Изработен е от висококачествена 100% микрофибър, има плат в различни цветове, абсорбира и премахва прах, масло, петна, отпечатъци от пръсти и невероятно абсорбира влагата. ➤ Защо си струва да избира плат за очила? * Многофункционална кърпи от микрофибър не само са подходящи за почистване на очила, но и добре се съчетават с екран на вашия телефон, телевизор с LCD телевизори, планшетами, автомобилния огледало за обратно виждане, обектива на камерата, защитни очила, огледало за грим, каска, отговарящи на вашите различни нужди. * Кърпа за почистване на Total от микрофибър - За разлика от своя futon аналог, абсорбиращи свойства кърпички за почистване от микрофибър ви помогне да се отървете от прах, мръсотия, масла, обезжиренности и петна от едно движение, като създава усещане на спокойствие и защита на вашето семейство от бактерии, микроби и други вредни елементи на вашите домашни повърхности. * Всички тъкани могат да се перат на ръка и да се използват многоразово, се препоръчва да се мие в хладка вода и се изсушава на въздуха, за най-добро почистване. ➤ Параметри : Материал : микрофибър Цвят : цветни Вид : от Плат за очила Размер (приблизително) : 15*18 см/6*7-инчов (Д* Ш* В) Тегло на продукта (приблизително) : 2 g ➤ Опаковка : 10 бр.

Други функции

Най-добри сделки