.

.

Калъф за контактни лещи и очила Zettokete 2 в 1, Двустранен дизайн с двойно предназначение с Огледало, Пинсети и Бутилка за разтвор за контактни лещи, Преносим Комплект з?

Калъф за контактни лещи и очила Zettokete 2 в 1, Двустранен дизайн с двойно предназначение с Огледало, Пинсети и Бутилка

BGN 6.64

Брой продукти
На склад

【Двойна дизайн 2 в 1】 Контактни лещи Zettokette и калъф за очила имат двустранен дизайнЕдната страна е за вашите контактни лещи и аксесоари към тях, на другата страна, за вашите очила.Вече не е нужно да се притеснявате за това, къде да сложите очила, когато носите контактни лещи. 【Пътен калъф за контактни лещи】 Подходящ за пътуване или бизнес пътувания.Фланец пътен комплект контактни лещи включва флакон с разтвор за контактни лещи, кутия за контактни лещи, средство за премахване на контактни лещи и пинсети.Върху корпуса също е огледало. 【Високо качество за защита на】 Този черен калъф за контактни лещи изработени от кожа с мека и защитно вътрешната подплата.Подходящ за точки на повечето размери.Защитете своите очила от надраскване и удари. 【Спестяване на пространство】 Поставяйте нашия калъф за контакти в чантата си, когато излизате навън.Не е необходимо да вземете със себе си отделен калъф за очила или друг държач за контактни лещи.Да ви е лесно да смениш очила на цветни контактни лещи. 【Добър подарък】 добре Обмислен подарък за собственика на контактни лещи!Купете този дизайнерски калъф 2 в 1 за своите любими, приятели, членове на семейството, които носят контактни лещи и очила.Можете да изненадате него / нея!. 【Двойна дизайн 2 в 1】 Контактни лещи Zettokette и калъф за очила имат двустранен дизайн.Едната страна е за вашите контактни лещи и аксесоари към тях, на другата страна, за вашите очила.Вече не е нужно да се притеснявате за това, къде да сложите очила, когато носите контактни лещи. 【Пътен калъф за контактни лещи】 Подходящ за пътуване или бизнес пътувания.Фланец пътен комплект контактни лещи включва флакон с разтвор за контактни лещи, кутия за контактни лещи, средство за премахване на контактни лещи и пинсети.Върху корпуса също е огледало. 【Високо качество за защита на】 Този черен калъф за контактни лещи изработени от кожа с мека и защитно вътрешната подплата.Подходящ за точки на повечето размери.Защитете своите очила от надраскване и удари. 【Спестяване на пространство】 Поставяйте нашия калъф за контакти в чантата си, когато излизате навън.Не е необходимо да вземете със себе си отделен калъф за очила или друг държач за контактни лещи.Да ви е лесно да смениш очила на цветни контактни лещи. 【Добър подарък】 добре Обмислен подарък за собственика на контактни лещи!Купете този дизайнерски калъф 2 в 1 за своите любими, приятели, членове на семейството, които носят контактни лещи и очила.

Други функции

- Weight:
0.55 lb / 251 g
- Color:
Black
- Material:
leather
- Size:
6.3 x 2.8 x 2.2inch/16 x 7 x 5.7 cm
Package Including::
- 1 x Zettokete Contact Lens Case - Leakproof Design - Good for Home Travel:
- 1 × contact lens double box:
- 1 × contact lens solution bottle:
- 1 × soft contact lens remover tool:
- 1 × rubber-tipped tweezer:
- 1 × built-in mirror:
Note:
Eyeglass is NOT included in the package. :
Най-добри сделки