.

.

Удебелена Магическа Кърпа За почистване, Удебелена Магическа Кърпа За почистване, Вълшебна Кърпа За почистване, Вълшебна кърпичка За почистване на Стъкло, Дебела ?

Удебелена Магическа Кърпа За почистване, Удебелена Магическа Кърпа За почистване, Вълшебна Кърпа За почистване, Вълшебна

BGN 9.56

Брой продукти
На склад

Микрофибър [Материал, кърпички за почистване] - удебелена кърпа Magic за почистване е изработена от микрофибър, която не оставя следи при протирании прозорци, огледала или други изделия от стъкло, за един курс премахва прах, мръсотия и масло с всяка твърда повърхност, придава блясък, без разводи, чиста, като нова, без използването на химикали.Тази чистящую салфетка може да се използва многократно, без влошаване на качеството или загуба на ефективност. [Добро водопоглъщаемост] - Почистващи кърпи от микрофибър Glorihoby magic cloth притежават превъзходни водопоглощением, може бързо да абсорбира водата и задържат влагата, използвайте тази чистящую кърпа, за да избършете стъклото, без да остави грозни следи от воден, и лесно да се получи чисто огледало. [Гладка] - Универсални кърпички за почистване от микрофибър плътно вплетени, така че да не се въси!Използвайте ги на огледала и прозорци, за да се поглъщат влагата и да изтрие тези застарелые разводите.Използвайте ги на всяка гладка, а не-порести повърхности!. [Универсално приложение] - Можете да ги използвате на всяка гладка, а не-порести повърхности!Може да се използва за почистване на компютри, мазни петна, маси, битова техника, манекени, прозорци, автомобили, интериор, огледала, смесителни батерии, плочи, чинии, чаши и дори неръждаема стомана. [Многократна употреба използването] - Чистящую салфетка с мека текстура и без миризма и може да се използва повторно, да се перат и използват отново.Може да се използва за миене на коли, огледално полиране, почистване на кухни и други сцени. [Материал, кърпички за почистване] - удебелена кърпа Magic за почистване е изработена от микрофибър, която не оставя следи при протирании прозорци, огледала или други изделия от стъкло, за един курс премахва прах, мръсотия и масло с всяка твърда повърхност, придава блясък, без разводи, чиста, като нова, без използването на химикали.Тази чистящую салфетка може да се използва многократно, без влошаване на качеството или загуба на ефективност. [Добро водопоглъщаемост] - Почистващи кърпи от микрофибър Glorihoby magic cloth притежават превъзходни водопоглощением, може бързо да абсорбира водата и задържат влагата, използвайте тази чистящую кърпа, за да избършете стъклото, без да остави грозни следи от воден, и лесно да се получи чисто огледало.

Други функции

Най-добри сделки