.

.

Очила Livho, блокиране на синя светлина, Прозрачни лещи, Компютърни очила, които Правят напрежение на очите/Драскотини/ултравиолетови лъчи, Подобряване на съня, за же?

Очила Livho, блокиране на синя светлина, Прозрачни лещи, Компютърни очила, които Правят напрежение на очите/Драскотини/ултравиолетови

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[Защита от синя светлина] - Блокер очила Livho Blue Light са способни да пропускат 90% от синя светлинаОблекчава умората на очите, сухота и влошаване на зрението. [Намалите напрежението на очите] - Насладете се на цифрова течение на времето, не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие. [По-добър сън] - Светозащитные очила Livho Blue може да се намали напрежението на очите и главоболие, така че ще можете да се насладите на спокоен дълбок сън. [Прозрачна леща] - Липсата на разлика в цвят ви осигурява по-добро визуално възприятие. [Бъдете сигурни за закупуване] - Ако срещнете някакви нарушения, проблеми, просто се свържете с продавача без никакви колебания, за да реши проблема до вашето удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки