.

.

1 бр. Топка за пране - Топки за пране с натурален нехимическим препарат за почистване на перални машини - Екологично Чисти Топката за пране и Алтернатива моющему сре?

1 бр. Топка за пране - Топки за пране с натурален нехимическим препарат за почистване на перални машини - Екологично Чисти Топката

BGN 3.49

Брой продукти
На склад

Опазване на околната среда 2 По-добре за околната среда : като екологично чиста алтернатива на препарат за почистване на средствата, нашите топки за пране пестят вода, енергия и не замърсяват реки и потоци.Те изключват пластмасови бутилки от по бельо.Месечни слагайте перилен препарат топката на слънце за няколко часа за регенерация; 3. Полезна функция : нашия прах за пране топка да намали образуването на ръжда и вар в перални машини и тръби, премахва мръсотия, мазни петна и неприятни миризми.Нашата надежда и мечта е да запознае всяко семейство с нашите нехимическим вариант.Сега ви никога не трябва да се притеснявате за дразнене на кожата, алергични реакции и дори на дългосрочни последици, причинени от използване на почистващи препарати на химична основа.Пратката включва : 1 * Топки за пране.

Други функции

Най-добри сделки