.

.

Не стъпвайте върху мен Ивици Кука и Контур Тактическа Апликация за Морала на Закопчалката Военна Бродирана Нашивка 2 елемента (Цвят 2)

Не стъпвайте върху мен Ивици Кука и Контур Тактическа Апликация за Морала на Закопчалката Военна Бродирана Нашивка 2 елемента (Цвят 2)

BGN 3.46

Брой продукти
На склад

Размер : Спецификация : 3,1x2 инча / 8x5 виж Подплата с кука за закрепване на тактически седалище уборам и екипировкаИздръжлив, устойчив на абразия, с превъзходно качество на конци премиум-клас, подробна бродерия.Безопасен и нетоксичен. нашивка с бродерия, висококачествен полиестерен плат, здрав, против бръчки, не е гладка, не е лепкава, лесен за почистване.Пратката включва : кръпка от 2 части и петлевую лента от 2 части. Подходящ за различни случаи, активен отдих или за събиране, лесно запознат, може да бъде заменен по всяко време.Идеален за дънки, якета, жилетки, шапки, раници, scrapbooking и много други. Размер : Спецификация : 3,1 х 2 инча / 8 х 5 см Подплата с кука за закрепване на тактически седалище уборам и екипировка.Издръжлив, устойчив на абразия, с превъзходно качество на конци премиум-клас, подробна бродерия.Безопасен и нетоксичен. нашивка с бродерия, висококачествен полиестерен плат, здрав, против бръчки, не е гладка, не е лепкава, лесен за почистване.Пратката включва : кръпка от 2 части и петлевую лента от 2 части. Подходящ за различни случаи, активен отдих или за събиране, лесно запознат, може да бъде заменен по всяко време.Идеален за дънки, Якета, Жилетки, Шапки, раници, scrapbooking и много други.Идеален за дънки, Якета, Жилетки, шапки, раници, scrapbooking, както и много други неща!.

Други функции

3.1x2 inch/8x5 cm :
Най-добри сделки