.

.

CEHSG устойчива на плъзгане Обтегач, Скрита брошка копчета, Фиксирани Аксесоари за облекла, Копчета за яка, Малки щифтове (Цвят: D, размер: 1,3 * 2.0 cm)

CEHSG устойчива на плъзгане Обтегач, Скрита брошка копчета, Фиксирани Аксесоари за облекла, Копчета за яка, Малки щифтове (Цвят:

BGN 63.55

Брой продукти
На склад

Изработен от легирана покритиеОбтегач за устойчиво развитие на яка, две могат да се носят заедно, като игли за яката на ризата.Използва се като брошки, тя също може да се използва с v-образно деколте, като занасяне ключалката.Малката и елегантна, тя може да се носят както от мъже, така и жени.Разнообразие от игли за използване, може да се използва с v-образно деколте, ризи, костюми, кардиганами и т. е Изработена от легирана покритие.Обтегач за устойчиво развитие на яка, две могат да се носят заедно, като игли за яката на ризата.Използва се като брошки, тя също може да се използва с v-образно деколте, като занасяне ключалката.Малката и елегантна, тя може да се носят както от мъже, така и жени.Разнообразие от игли за използване, може да се използва с v-образно деколте, ризи, костюми, кардиганами и т. е Изработена от легирана покритие.Обтегач за устойчиво развитие на яка, две могат да се носят заедно, като игли за яката на ризата.Използва се като брошки, тя също може да се използва с v-образно деколте, като занасяне ключалката.Малката и елегантна, тя може да се носят както от мъже, така и жени.Разнообразие от игли за използване, могат да се използват с v-образно деколте, ризи, костюми, кардиганами и т. Материал : Сплавразмер : 1,3 *2,0 смупаковка включва : антисветовая обтегач * 1 бр. (други демонстрационни продукти не са включени). Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм 2. Поради много фактори, като резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и т., действителният цвят може да се различават малко от снимките, моля, приемете.Успешно пазаруване!Аксесоари за дрехи, подходящи рокли, трайни шалове.

Други функции

Най-добри сделки