.

.

Комплект за ремонт на цип Solution Метални YKK Разнообразни медни плъзгачи ~ Удобни комплекти за съхранение на контейнери № 4,5, 5 и № 10 Включва горни и долни спирки № 4,5, 5 ?

Комплект за ремонт на цип Solution Метални YKK Разнообразни медни плъзгачи ~ Удобни комплекти за съхранение на контейнери № 4,5, 5 и № 10

BGN 9.52

Брой продукти
На склад

Zipper Stop на Едро Оторизиран дистрибутор YKK Zipper Repair Kit Solution -Метален, произведени в САЩС удобен за съхранение, съдържащи асортимент от медни плъзгачи YKK №4,5, метални плъзгачи № 5 и №10 от месинг.Също така съдържа горни и долни спирки №4.5, №5 и №10 от месинг.Включва 5 плъзгачи всеки стил в латунном слайдере № 4,5, латунном слайдере № 5, латунном слайдере за дънки № 5, латунном слайдере без фиксиране на № 5 и 3 плъзгача от метални плъзгачи № 10 от месинг.Също така съдържа горни и долни спирки №4.5, №5 и №10 от месинг.Поработете над светкавици, нуждающимися в ремонт и инсталиране на цип № 4. Замяна на счупени или износени плъзгачи цип.Zipper Stop на Едро оторизиран дистрибутор YKK Zipper Repair Kit Solution -Метален, направено в САЩ.С удобен за съхранение, съдържащи асортимент от медни плъзгачи YKK №4,5, метални плъзгачи № 5 и №10 от месинг.Също така съдържа горни и долни спирки №4.5, №5 и №10 от месинг.Включва 5 плъзгачи всеки стил в латунном слайдере № 4,5, латунном слайдере № 5, латунном слайдере за дънки № 5, латунном слайдере без фиксиране на № 5 и 3 плъзгача от метални плъзгачи № 10 от месинг.Също така съдържа горни и долни спирки №4.5, №5 и №10 от месинг.Поработете над светкавици, нуждающимися в ремонт и инсталиране на цип № 4. Замяна на счупени или износени плъзгачи цип.Zipper Stop на Едро оторизиран дистрибутор YKK - Слайдер № 4.5, № 5 и № 10 се използва за ремонт или смяна на цип.5, № 5 и № 10 Работят с ципове, нуждающимися в ремонт.Може също да се използва за ювелирното изкуство и занаятчийски произведения.Се определя с помощта на спирала цип № 4,5, № 5 и № 10. Замяна на счупени или износени плъзгачи цип.Цвят може да се различава на вашия монитор.Общо 23 плъзгача, 46 отгоре и 24-долу. Комплект за ремонт цип за смяна на счупени плъзгачи.Всичко, което ви е необходимо за подмяна на счупени кълба. Забележка : Ако не знаете кой размер ви е нужен, намери си цифра на гърба на съществуващата цип или измерете ширината на закопчана с цип в милиметри.

Други функции

Най-добри сделки