.

.

4 Ролка шифоновой лента с ресни ръчна работа 1 W x 5Yd В ролка, Комплект розови и кремави копринени ленти (1 x 20Yd, розово-кремав)

4 Ролка шифоновой лента с ресни ръчна работа 1 W x 5Yd В ролка, Комплект розови и кремави копринени ленти (1 x 20Yd, розово-кремав)

BGN 19.67

Брой продукти
На склад

【ЦВЯТ】 : Както е показано на фигурата : 4 ролка в комплекта, всеки поименно различни цветове 【Материал и размера на】 : 100% полиестер. ширина 1 инч х 5 инча ролка, само на 4 ролка на 20 ярда. 【Ръчна работа】 : 100% ръчна изработка.Целият процес на разнищване и разкъсване се извършва на ръка.Благородна текстура и мекота на допир, тънка и прозрачна, лека и елегантна на вид, има добра пропускливост на въздуха и драпировкой. лентата е с уникална ресни изысканна и стильна в употреба.Какъвто и да е вашият стил, тези нежни панделки ще ви вкус!. 【Применимая СЦЕНА】 : Шифоновая лента с ресни много мека, красива и нежна.Отличен за букети, ежедневни работи, подарък опаковки, на фона на декор, правене на снимки, новородени, елече, опаковки, сватбени букети, също може да се използва като колан за стол на сватбата или в девичьем душата си, завържете лентата с ресни за поздравителни картички на масата, в тон сватба цветя или дори за опаковане на коледни подаръци. 【Полезни съвети】 : Тъй като всички ленти са изработени ръчно от естествени материали, моля, оставяйте малки дефекти, пигментни петна и грешки са незначителни по размер и цвят може леко да се различават от различни монитори, моля позволявайте да конци понякога отрывалась от незаконченного потертого край, просто нарязани на широки конец, ножица.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти на вашите услуги 24 часа в денонощието!. 【ЦВЯТ】 : Както е показано на фигурата : 4 ролка в комплекта, всеки поименно различни цветове. 【Материал и размера на】 : 100% полиестер. ширина 1 инч х 5 инча ролка, само на 4 ролка на 20 ярда. 【Ръчна работа】 : 100% ръчна изработка.Целият процес на разнищване и разкъсване се извършва на ръка.Благородна текстура и мекота на допир, тънка и прозрачна, лека и елегантна на вид, има добра пропускливост на въздуха и драпировкой. лентата е с уникална ресни изысканна и стильна в употреба.Какъвто и да е вашият стил, тези нежни панделки ще ви вкус!. 【Применимая СЦЕНА】 : Шифоновая лента с ресни много мека, красива и нежна.Отличен за букети, ежедневни работи, подарък опаковки, на фона на декор, правене на снимки, новородени, елече, опаковки, сватбени букети, също може да се използва като колан за стол на сватбата или в девичьем душата си, завържете лентата с ресни за поздравителни картички на масата, в тон сватба цветя или дори за опаковане на коледни подаръци.

Други функции

Най-добри сделки