.

.

Кутии за съхранение Cabilock Сгъваем Органайзер за обувки 6шт Пластмасови Обувки Магнитна Кутия За Обувки Пластмасова Кофа За обувки Кутия за показване на Маратонки К?

Кутии за съхранение Cabilock Сгъваем Органайзер за обувки 6шт Пластмасови Обувки Магнитна Кутия За Обувки Пластмасова Кофа За обувки Кутия

BGN 18.49

Брой продукти
На склад

Пластмасата КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ : Този рафтове за съхранение представлява кутия за обувки, тип мида, удобна за използване.Закачалка над вратата : Кутия за обувки Four seasons general, изящна изработка производство, за изграждане на висококачествени кутии за съхранение на обувки.СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ : обувките от надраскване и други повреди.Подвесное съхранение : пластмаса материал за защита на околната среда, за трайно и дългосрочно използване. закачалка за шалове : Голям капацитет, прост дизайн, напълно прозрачен, издръжлив. КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ : Този рафтове за съхранение представлява кутия за обувки, тип мида, удобна за използване.Закачалка над вратата : Кутия за обувки Four seasons general, изящна изработка производство, за изграждане на висококачествени кутии за съхранение на обувки.СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ : обувките от надраскване и други повреди.Подвесное съхранение : пластмаса материал за защита на околната среда, за трайно и дългосрочно използване. закачалка за шалове : Голям капацитет, прост дизайн, напълно прозрачен, издръжлив.Пратката включва 6 покривала за обувки Характеристики - Материал : пластмаса - Чисто визуално прозорец, който лесно да разглеждате и да правите, когато бързате. - Цвят : прозрачно - Голям капацитет, прост дизайн, напълно прозрачен, издръжлив. - пластмасов материал, материал за защита на околната среда, за трайно и дългосрочно използване. -, влагоустойчив, отговарят на високи, - доказателство, водоустойчив. - Този рафтове за съхранение представлява кутия за обувки, тип мида, удобна за използване.Информация за продукта Кутия за съхранение на обувки штабелируемая, калъф за обувки.Прозрачен дизайн позволява лесно идентифициране на съдържанието вътре.Те могат ефективно да се полива и т. за настаняване в дом, хотел и т.

Други функции

Най-добри сделки