.

.

Подарък кутия за отпаривания душата Purelis. Двойна опаковка - Комплект от 24 ароматерапевтических бомбочек за душ и вана в индивидуална опаковка. Биологични Таблетки-?

Подарък кутия за отпаривания душата Purelis. Двойна опаковка - Комплект от 24 ароматерапевтических бомбочек за душ и вана в индивидуална опаковка.

BGN 21.64

Брой продукти
На склад

НАТУРАЛЕН и ОРГАНИЧЕН - Нашият набор от бомбочек за душата съдържа и 2 подаръчни кутии с 12 отпаривателями за душата на всяка кутия за подаръкКотел за душата Purelis на 100% полезни и за вас, благодарение на хидратиращи съставки за кожата.Абсолютно без добавени парабени, сулфати или химикали, само чисто натурално средство!.ХАПЧЕТА ЗА ДУШАТА ОГРОМЕН подаръчен комплект от 24 шипучек за душата по 1 унция - Дайте на близките си тази елегантна опаковка от 24 бомбочек за душата.В този подарък спа комплект е включена аромат за всяко настроение!Най-добрият празничен подарък за Коледа, Ден на майката, Ден на раждане, или "просто защото".Естествени бомбочки за душ - идеалният подарък за нея.Котел за душата Purelis - това е най-добрият спа-център в дома си! Избор №1 за мъжки бомбочек за баня и женски Бомбочек за баня!.ПОДХРАНВА И ХИДРАТИРА ВАШАТА КОЖА - Съдържа масло от шеа, отличен овлажняващ крем с витамин А, който се лекува много кожни заболявания, като екзема и сухота, лющене на кожата, бръчки и тъмни петна.Подаръчен комплект за ароматерапия с етерични масла, ПОЛЕЗНИ ESSENTIAL OILS - нашите бомбочки за вана и душ, изработени от етерични масла от премиум-клас, са най-добрите подаръци за релакс и грижа за тялото.Подарък кутия с пяна за вана в комплект за жени и мъже!. 100% наслада на ЛЮБИТЕЛИТЕ на БАНИ - Ние сме сигурни, че ще се насладите на тези отпариватели за душата, но в случай на някакви проблеми, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко!Отдайте се на онзи, когото обичаш най-много, най-добрите на земята, вани и деликатеси за тялото!.

Други функции

Най-добри сделки