.

.

Healeved Безжична Татуировочная Машина за хранене на татуировки, Мини-Метални Татуировка, Аксесоари за крака от неръждаема Стомана, Плоски детайли за превключвателя, ?

Healeved Безжична Татуировочная Машина за хранене на татуировки, Мини-Метални Татуировка, Аксесоари за крака от неръждаема

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

БЕЗЖИЧНА ХРАНА-Тази вземе подножието на педала за татуировки лесен за управление и работи перфектно, буквално щепсела и да играеВземе подножието на педала за татуировки-Тази вземе подножието на педала за татуировки е подходящ за повечето машини за татуировки, компактен и удобен за переноске.Включете щепсела на един крак ключа TATTOOS-е Изработен от неръждаема стомана, издръжлив и гарантира дълъг експлоатационен живот.КОНТРОЛЕР с ПЕДАЛ - Лесен и интуитивен за управление, с едно щракване на ключ е възможно да пуснете колата!.БЕЗЖИЧНА вземе подножието на педала за татуировки-Тази вземе подножието на педала за татуировки е изработена от висококачествена и сигурна неръждаема стомана, силно остаряла в продължение i. Предпоставка списък 1 x Крак ключа за татуировки Характеристики -Цвят : червен информация за татуировка-на пишеща машина -Размер : 7,50 X1,20 X1,20 см / 2,95 X0,47 X0 безжична хранене. -Лесен за управление и лекота на използване, това е добър подарък за художници-татуировщиков и tattoo студия. -Материал : захранващи Блокове за татуировки от неръждаема стомана-Тази вземе подножието на педала за татуировки е подходящ за повечето татуировочных машини, компактен и лесен за переноске метална татуировка. -Няма нужда да проводном свързване, по-удобно, просто включете в храненето татуировки, просто преминете на педала на татуировки. -Малките детайли и стабилна структура, тази вземе подножието на педала за татуировки може да се използва в продължение на дълго време Безжична педал за татуировки. -Тази вземе подножието на педала за татуировки е изработена от висококачествена и сигурна неръждаема стомана, силно остаряла и наносящей татуировки педала на превключване.Информация за Товарахтатуированный щекер за един крак ключа Това е един от най-добрите варианти за вас.контролер крак педала Търсите професионален, достъпни превключвател за татуировочной машини?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Този професионален foot ключ трябва да съответства на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки