.

.

Централна капак Комплект джанти капачки на Кутията ядки с выступом Матиран черен за Tesla модели на 3 и Y (Централна капачката на главината 4 + капак ядки с выступом 20) А?

Централна капак Комплект джанти капачки на Кутията ядки с выступом Матиран черен за Tesla модели на 3 и Y (Централна капачката на главината

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Висококачествени материали : и Двете са изработени от здрав ABS-пластмаса и материала на КОМПЮТЪРАСе различава не само устойчиви на корозия свойства, защита от прах и драскотини, но и висока издръжливост, антикорозионна устойчивост, по-голяма гъвкавост при замяната на оригиналния капачката на колелото, на надеждна инсталация и добро запечатване.Лесна инсталация : Неразрушающая монтаж!Висока точност, чист дизайн ключалката, лесно се поставя и се извлича.С помощта на отвертка свалете оригиналната капака на колело, а след това просто натиснете върху нашата капачката на главината.Визуална наслада : Многослоен UV гланц спрей, ярък цвят и здрава текстура.Използва се за украса на колата, веднага засилва визуален ефект на колелото.Този незаменим аксесоар за вашия Tesla.За шапки с логото на отпечатаните Диаметър : около 2,24 инча (детайли са показани на фигурата), За да се завинти гайки Форма : Шестигранник Размер : 1.63 инча (детайли са показани на фигура).Кръст Бод Пакетът включва : 4 бр. Комплект капачки за централното колело с логото + 20 бр. Черни облицовки на ядки + 1 бр. инструменти за инсталация.За автомобили Tesla модели на 3 и Y на Кутията на централната главината на колелата на автомобила и комплект гайки с первази (24 бр.

Други функции

Най-добри сделки