.

.

Rheedal 2 елемента 4.19 е-инчов Централна Покриване на колелата на Ремаркето, която Минава През 4.19 Е Дупка 4,69, Висока Алуминиево покритие на Главината за Джантата на коле?

Rheedal 2 елемента 4.19 е-инчов Централна Покриване на колелата на Ремаркето, която Минава През 4.19 Е Дупка 4,69, Висока Алуминиево

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ Размер : диаметър 419 е инча, височина 4,69 инча, общото измерение в задната част на фланеца е 4,53 инча.Моля, използвайте цифров штангенциркуль, за да провери размера на централния отвор, ако не сте сигурни.За моделите с диаметър на капачката на централната главината на колелото грешка в параметрите са в рамките на 0,5 мм, за да се гарантира правилното инсталиране. ★ Широка съвместимост с колата : подходящ само за централната дупки 4.Това е работа на смени централна капачка джанта за колела на автомобил с ремарке или микробус.Моля, уверете се, че капачката е подходяща за вашия джантата правилно.Тези шапки - прост, но ефективен и бърз начин за подобряване на външния вид на вашия автомобил. ★ Отлично качество : Централна капачката на главината на колелото е изработена от алуминиева сплав с използване на хромирани покрития на повърхността.Това е трайно покритие, благодарение на което колелата изглеждат страхотно.Устойчив на надраскване, е здрава и има изискан външен вид.Централна капачката на главината създава специална фокусную точка на колело и елегантен дизайн подчертава стила и външния вид на вашия автомобил. ★ Лесна инсталация : Облечете се в централната капакът на кутията се инсталира в задната част на колелото, което ви позволява бързо и лесно да се носят за нея.Заменете старите централни капачки на колелата, които са повредени или отвалились вашата кола да изглежда като нов.Направете така, че вашият автомобил се открояваше и е незабавно разпознаваем!. ★ Перфектен подарък : Нашият капачка за смазване на колелата за мъже идеален подарък за празника, за семейството или за себе си. икономичен подарък за рожден ден, сватба и в деня на свети Валентин.Това е един наистина добър подарък за собствениците на автомобили, които са си купили кола.Модерен и индивидуален, той е хубава обстановка, при инсталиране в автомобил. ★ Размер : диаметър 4.19 е инча, височина 4,69 инча, общото измерение в задната част на фланеца е 4,53 инча.Моля, използвайте цифров штангенциркуль, за да провери размера на централния отвор, ако не сте сигурни.За моделите с диаметър на капачката на централната главината на колелото грешка в параметрите са в рамките на 0,5 мм, за да се гарантира правилното инсталиране. ★ Широка съвместимост с колата : подходящ само за централната дупки 4.Това е работа на смени централна капачка джанта за колела на автомобил с ремарке или микробус.

Други функции

Най-добри сделки