.

.

Homarkable Черно-Зелени Постелки и Комплекти за баня, 2 бр., Суперпоглощающий Подложка За пода, бързо съхнещи Тънки Постелки за баня от изкуствена кожа, идеални Под Врата?

Homarkable Черно-Зелени Постелки и Комплекти за баня, 2 бр., Суперпоглощающий Подложка За пода, бързо съхнещи Тънки Постелки

BGN 14.00

Брой продукти
На склад

【Иновативен впитывающий подложка за баня】 Модернизирани постелки за баня с уникален дизайн в стила на дизайн, идеално визуално представянеМодерна технология и порьозност на повърхността до 90% позволяват на водата бързо да проникне.Водопоглъщаемост в 2-4 пъти повече от собственото си тегло. 【Быстросохнущий подложка за баня】 Множество малки пори вътре суперпоглощающего подложка за пода позволяват на водата бързо се изпарява по физическо въздуха.Обикновено водни знаци могат магически да изчезнат в рамките на няколко минути.Силно водопоглъщаемост, което осигурява бързо проникване на вода, без натрупване. 【Имат противоплъзгаща основа и уют】 Повърхност-гумена основа, прави си постелки за баня, дори и по мокрия под.Иновативна кожена повърхност изглежда като подложка за баня от диатомовой на земята, но на пипане прилича на замшу, така че вие няма да усетите студ, стъпвайки на нескользящий подложка за баня в студено време. 【Здрав и не линяющий】 Не microfibers, така че вие никога няма да се сблъскате с проблеми, причинени от традиционните миещи подови изтривалки на разположение за баня от микрофибър, като пързалка, избледняване, линяние и загуба на форма.Освен това, гумена подложка за баня няма да има неприятна миризма след дълго намокания. 【Грязеустойчивый и лесно моющийся 】 Пране не се изисква - гладка повърхност, предназначена за защита от мръсотия и косми.Просто избършете постелки за баня с влажна кърпа или изплакнете дюза за душата, и си мат за душ станат толкова ново.Той е идеален за баня, мивки, кухня, пералня, всекидневна, спалня, антре и т.

Други функции

Най-добри сделки