.

.

Плажни кърпи коренните жители на Югозападна Америка е Без пясък, меки и бързо съхнещи, Хавлии за Баня, приятни за кожата и абсорбиращи влагата, Подходящи за банята, ?

Плажни кърпи коренните жители на Югозападна Америка е Без пясък, меки и бързо съхнещи, Хавлии за Баня, приятни за кожата и абсорбиращи влагата,

BGN 20.65

Брой продукти
На склад

【Размер】 : Плажни кърпи размер 52x32 инча / 130 см x 80 см, лек и поглъщащ, са идеални за плаж и санитарен възелПлат пухкави и меки на допир, което ги прави подходящи за всички възрасти, така че те ще се зарадват на Вас, на Вашите деца и Вашите родители. 【Супер абсорбиращи】 : Нашите плажни кърпи от микрофибър гладки, супер меки, лесно стряхиваются с пясък и лесни за почистване.Изключително абсорбирующая способност, Водопоглощающая способност може да достигне до 7 пъти по-голямо собствено тегло.Изсъхва само за няколко минути, Плажни кърпи Впитают влагата от повърхността На тялото, за да запази топлината. 【Многофункционална кърпи】 : - Добри плажни хавлии за възрастни и деца.Добър избор като за кърпи за помещения и басейн.Подходящ за игри На брега на морето или на йога, за Пътуване, Гмуркане В басейн, къмпинг.Можете да дарите Тези плажни кърпи своето Семейство, приятели, колеги и много Други. 【Лесно да носите със себе си】 : Това е леко плажна кърпа може да се сгъва на малки парченца, то е много лесно и заема малко място, сложете го в стилна чанта за еднократна употреба.Лесно за носене, може да се сгъва или да се закача на куката, което спестява място и облекчава съхранение.Може лесно да се използва навсякъде. 【Изискан и не выцветающий】 : Плажни кърпи, изработени по технологията на дигитален печат с висока разделителна способност, която не избледнява, и са на разположение в различни теми.Плажни кърпи, Са Тествани и Сертифицирани като екологично Чисти и без мирис.Това е Идеалната плажни кърпи с Високо качество. 【Размер】 : Плажни кърпи размер 52x32 инча / 130 см x 80 см, лек и поглъщащ, са идеални за плаж и санитарен възел.Плат пухкави и меки на допир, което ги прави подходящи за всички възрасти, така че те ще се зарадват на Вас, на Вашите деца и Вашите родители. 【Супер абсорбиращи】 : Нашите плажни кърпи от микрофибър гладки, супер меки, лесно стряхиваются с пясък и лесни за почистване.Изключително абсорбирующая способност, Водопоглощающая способност може да достигне до 7 пъти по-голямо собствено тегло.Изсъхва само за няколко минути, Плажни кърпи Впитают влагата от повърхността На тялото, за да запази топлината. 【Многофункционална кърпи】 : - Добри плажни хавлии за възрастни и деца.Добър избор като за кърпи за помещения и басейн.Подходящ за игри На брега на морето или на йога, за Пътуване, Гмуркане В басейн, къмпинг.

Други функции

Най-добри сделки