.

.

KJHD 3/5 ММ Микро Система за капково напояване на 1/8 Маркуч за поливане Комплект Градински Оранжерия В Саксии Със Стрелки Капкомер Предавател Разпределителни комплек?

KJHD 3/5 ММ Микро Система за капково напояване на 1/8 Маркуч за поливане Комплект Градински Оранжерия В Саксии Със Стрелки Капкомер

BGN 148.96

Брой продукти
На склад

Подходящ за малки, средни и големи саксийни растения, на основание на дървета, дървета, овощни дърветаВ този параграф попадат стрелките на лабиринта, дълъг път поток, структура дръжки на стрелката.Ефективно налягане, точно за уеднаквяване на капания. инфильтрационный поливане, водата по буталото, за да се избегне ерозията на почвата или матрица. Поддръжка на множество комбинации, за да отговори на различните нужди на строителството.Подходящ за малки, средни и големи саксийни растения, на основание на дървета, дървета, овощни дървета.В този параграф попадат стрелките на лабиринта, дълъг път поток, структура дръжки на стрелката.Ефективно налягане, точно за уеднаквяване на капания. инфильтрационный поливане, водата по буталото, за да се избегне ерозията на почвата или матрица. Поддръжка на множество комбинации, за да отговори на различните нужди на строителството.Характеристики : Материал : пластмаса Цвят : същото, както е показано на снимката Размер : 3/5 мм (1/8") е Подходящ за малки, средни и големи саксийни растения, на основание на дървета, дървета, овощни дървета, в този параграф лабиринт със стрелки, дълъг път поток, структура химикалки със стрелка.Ефективно налягане, точно за уеднаквяване на капания. инфильтрационный поливане, водата по буталото, за да се избегне ерозията на почвата или матрица. Поддръжка на множество комбинации, за да отговори на различните нужди на строителството. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките. Моля, простете отклонение в измерването на 1-3 мм от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки