.

.

Държач за Тоалетна хартия XJJZS-Изцяло Меден, Черен, Античен Хартиена Ролка, Тоалетна Кутия, за Декорация у дома си в Хотела, Закачалка за Хартиени Кърпи за ръце в Баня?

Държач за Тоалетна хартия XJJZS-Изцяло Меден, Черен, Античен Хартиена Ролка, Тоалетна Кутия, за Декорация у дома си в Хотела, Закачалка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Сверхпрочный : цялата конструкция е от месинг осигурява стабилност, качество и дълголетиеМесинг и е твърд материал, който е устойчив на надраскване. ★ Дизайн : европейски, лесен и модерен външен вид, триизмерен издълбани дизайн, не выцветающий, здрав и издръжлив. ★ Покритие на повърхността : Ръчна декорация за волочения медна тел, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ★ Функция, делото може ефективно да предотврати намокряне на хартия, подходяща за обществени, дом, училище, хотелски тоалетна и така нататък. ★ Лесна инсталация, в комплекта са включени винтове.Наименование на продукта : Държач за тоалетна БумагиМатериал : месинг с покритие покритие Тегло : около 584 гразмер : 20 *5,5 Смприменяемый обект : Рулонная бумагастиль : Перфорационная установкацвет Класификация : както е показано на изображенииподходит за : баня, кухня, хотел, ресторант, Офисаприменение : цялата конструкция е от месинг за да се гарантира стабилност, качество и дълготрайност.Месинг и е твърд материал, който е устойчив на надраскване.Дизайн : Европейски, простота и модерен външен вид, триизмерен издълбани дизайн, не выцветающий, здрав и издръжлив.Покритие на повърхността : Ръчна декорация за волочения медна тел, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Черен държач за тоалетна хартия от антични месинг, стенен държач за макара тъкан единични ролка с капак, бронз, настъргани масло се дължи на лесно снимане може да има малка разлика в цвета.

Други функции

Най-добри сделки