.

.

Държач за Тоалетна Хартия Jings с Капака, Държач за Тоалетна Хартия за Баня, Стенен Държач за Тоалетна Хартия, Неръждаема Стомана, Водоустойчив, Устойчив На Корозия, А?

Държач за Тоалетна Хартия Jings с Капака, Държач за Тоалетна Хартия за Баня, Стенен Държач за Тоалетна Хартия, Неръждаема Стомана,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

★ Материал премиум-клас : Държач за хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана тип 304, която предпазва от корозия и ръжда и изискваща прости за обслужванеПодходящ за влажна среда, като баня и кухня. ★ Мултифункционални и практични : Този стенен държач за ролки салфетки за баня с капак, спестява място и осигурява удобен достъп, защита на ролка от прах и домашни любимци.Елегантен и изискан дизайн, подходящ за широк спектър от бани. ★ Сверхпрочный : Лабораторни изследвания в много случаи ежедневна употреба и с екстремни ситуации са убедени, че той ще издържат на съпротивата на хората и ще продължи вечно.Този стенен държач за тоалетна хартия е идеална за употреба в банята, кухнята и т. ★ Лесна инсталация : Руло тоалетна хартия с капак В комплекта са включени всички крепежни винтове с гаранция 1 година, подходящ за различни плоски стени, и дори начинаещ може бързо да го инсталирате. ★ Покупка без риск!Безусловна гаранция за връщане на парите : Ако по някаква причина не сте доволни с този държач за тоалетна хартия, ние веднага ще ви възстановим парите.Вид : Държач за тоалетна хартия Материал : Неръждаема стомана Цвят : черен, хром Стил : Модерен Начин на инсталиране : монтиране на Функционална категория : Хардуер Окачен държач за хартия : Държач за тоалетна хартия Тоалетна хартия в тоалетната : Държачи за тоалетна хартия Опаковка : включително аксесоари Тип : Аксесоари за баня Употреба : Баня, спалня, кухня, хотел Гаранция : 5 години.

Други функции

Най-добри сделки