.

.

KJE Тежки Монтажни колани 10 бр. - Стягивающие колани с регулируема кулачковой катарама тегло до 600 паунда за мотоциклети, камиони, ремаркета -1 X12 (1 x 12, 10 бр.)

KJE Тежки Монтажни колани 10 бр. - Стягивающие колани с регулируема кулачковой катарама тегло до 600 паунда за мотоциклети,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Многократно използване на】 Тези стяжные колани с кулачковым замъка се състои от кулачковых пряжек с механизма на палеца от с сплав, сверхпрочных крючковых колани и придават на вашите стоки до вашите мотоциклу, грязевику, камион и така нататък 【Състав на материала】 Куки, направени от устойчиво на атмосферни влияния с сплав, която е по-добре от неръждаема стомана; видима неонова лента е изработена от здрави полиестерни влакна с якост на опън 600 паунда. 【ЗДРАВА кулачковая ключалката С быстросъемной бутон】 - Кулачковая обтегач бърз и лесен за използване и включва в себе си быстросъемную бутона за палеца, която елиминира необходимостта да губя време за обвързване на ненадеждни хостове.Твърд улавяне на зъбите с кулачковой ключалката. 【Гарантирано удовлетворение】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви върнем парите на 100% или ще ви дадем пълна гаранция за 100% удовлетвореност. 【Многократно използване на】 Тези стяжные колани с кулачковым замъка се състои от кулачковых пряжек с механизма на палеца от с сплав, сверхпрочных крючковых колани и придават на вашите стоки до вашите мотоциклу, грязевику, камион и така нататък. 【Състав на материала】 Куки, направени от устойчиво на атмосферни влияния с сплав, която е по-добре от неръждаема стомана; видима неонова лента е изработена от здрави полиестерни влакна с якост на опън 600 паунда. 【ЗДРАВА кулачковая ключалката С быстросъемной бутон】 - Кулачковая обтегач бърз и лесен за използване и включва в себе си быстросъемную бутона за палеца, която елиминира необходимостта да губя време за обвързване на ненадеждни хостове.Твърд улавяне на зъбите с кулачковой ключалката. 【Гарантирано удовлетворение】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви върнем парите на 100% или ще ви дадем пълна гаранция за 100% удовлетвореност.Това е ПЪРВОКЛАСНА ПРОДУКЦИЯ, която е лесна за употреба и гарантирано ще запази вашият товар е в безопасност, когато се използва правилно.ИЗГОДНА ИНВЕСТИЦИЯ покупка с благоприятно съотношение между цена и качество за тези, които често превозва товари.Задължителен е най - важната част от вашия живот и препитание.Съвременно оборудване, предназначено за професионалисти - най-надежден инструмент за опростяване на най-трудната работа.Може да се използва многократно, за да ви спести разходите.

Други функции

Най-добри сделки