.

.

Матово Червило за бисквитки, но същевременно Лесна за използване Червило за устни е Водоустойчив, Калена, Высокопигментированная, С незалепващо покритие, Блясък з?

Матово Червило за бисквитки, но същевременно Лесна за използване Червило за устни е Водоустойчив, Калена, Высокопигментированная, С

BGN 2.29

Брой продукти
На склад

? Формула матово червило притежава луксозен, наистина матово покритие, с копринена текстура, облегчающей нанасянеСтруктурата на цвят за устни мат и бархатистая, не изсъхва, и всички 3 цвята се радват на голяма популярност. ? Супер удобен дизайн : предназначени са за мързеливи хора или тези, които се нуждаят от бърз грим.Благодарение на дизайна под формата на устните той е подходящ за повечето форми на устните.Ви дава възможност да завършите грим на устните в продължение на три секунди, спестявайки много време. ? Тази червило имитира дизайн устни, специално разработена за мързеливи хора, подходящи за повечето форми на устните, на специална откриващата дизайн лесен за използване, което ви позволява бързо да завършите грим. ? Здрав водоустойчив : чаша с незалепващо покритие, водоустойчив, не избледняват, издържа на напълно сухо състояние, не се притеснявайте за това, че потта да навреди на вашият грим. ? Лесно се нанася и се изчиства-въпрос : Това е много удобно, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи.Идеално за всички, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Лесно се отстранява, бързо почистване.Не се притеснявайте за пигментацията.Описание : Приложимо персонал : general Skin тип : general Net съдържание : 9,8 g Срок на годност : 60 месеца Цвят : червило DR01 от промяна на цвета, червило DR02 от промяна на цвета, червило DR03 от промяна на цвета, червило DR04 от промяна на цвета, червило DR05 от промяна на цвета, червило DR06 от промяна на цвета, червило DR07 от промяна на цвета, червило DR08 с промяната на цвят, оранжево-червена перламутровая червило DR09, персиково-розово перламутровая червило DR10, розово-червена перламутровая червило DR11, голяма червена перламутровая червило DR12 Размер на опаковката : 7 * 6 * 2 см/2.79 дюймхарактеристика : Този продукт е с елегантен дизайн, който отговаря на формата на устните.Можете да нанесете един красив грим за устни само с леко докосване.Лесно управление, естествен и равномерен цвят.Текстура, фина и гладка, и тъпа, но не е суха, мазна, но не е мазна.Пълноцветни, богати на цвят, с висока възпроизвеждане на цветовете.Той е водоустойчив, не пропуска пот и не се придържа към чаша.Грим лесно се измие, той може да остане дълго.Има много цветове за избор.Малък и лек, лесен за носене.

Други функции

Най-добри сделки