.

.

Калъф За премахване на Бръснач YaptheS, Кутия За Остри Предмети Пластмасов Калъф За Премахване на Бръснач Игли За Татуировки, Пиърсинг Контейнер За Отпадъци Жълт & Кра?

Калъф За премахване на Бръснач YaptheS, Кутия За Остри Предмети Пластмасов Калъф За Премахване на Бръснач Игли За Татуировки,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Подходящ : Калъф за самобръсначка е подходящ за съхранение на излязло от игли и остри предмети, включително остри предмети, замърсени с лекарства и техните остатъциКомпактен : Пластмасов контейнер за остри предмети среден размер, лесно за носене и може да се сложи на масата във фризьорския салон, от работилницата или салон за красота.Уникален дизайн : осп има възможности, с един дупка или двоен отвор, достатъчно място за багаж побира всички видове остри предмети.С капак : Контейнер за отстраняване на остри предмети е снабден с капак, в която може да се завърти, за да се предотврати разпространението на миризми.След попълването можете да "заключите капака", за да с него беше лесно да се справят.Пластмасов материал : Издръжлив пластмасов материал за съхранение на остри предмети, защита от пробиви, по-безопасни за използване.Описание Използвайте получите многократна конструкция удобна библиотека на секции за безопасно съхранение на секции за бръснене.Красива черно покритие в долната част на калъф за самобръсначки украсени с окосена графика.Този икономичен сейф за нарязване на резени много подходящ за съхранение на използваните парчета.Характеристики на кутия за остри предмети -Цвят : жълт. -Материал : Пластмаса. -Размер : 15,5x10,7x10 см / 6,10x4,21x3,94 инча. -Обем : около 1л. -Тегло на продукта : 82 г. Прилагане : Игла за татуировки, предмети за еднократна употреба, като еднократна употреба дръжка, иглата за пункция и т. Той е подходящ за обработка на пикантни ястия, съдържащи лечебни средства и техните остатъци.Той не е подходящ за продукти, замърсени цитотоксином.Пластмасов корпус с защита от пробиви и обратим покритие за създаване на безопасна и здравословна среда за любителите на татуировки. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.Опаковката включва 1 * контейнер за остри предмети.

Други функции

Най-добри сделки