.

.

Железни ивици за дрехи, Елегантни Бели Перлени, Блестящи златни Кристали, нашивка с буквите A-Z, Декоративна нашивка с букви, Апликация с брилянтен Азбука, Кристали, ?

Железни ивици за дрехи, Елегантни Бели Перлени, Блестящи златни Кристали, нашивка с буквите A-Z, Декоративна нашивка с букви,

BGN 12.16

Брой продукти
На склад

· Надежден и издръжлив материал : Утюжок за ивици е изработен от полиэстеровой материи, високо качество на синтетични диаманти и перлиТова изглежда много елегантно и красиво, което може да се открои върху всякакъв вид облекло. · Луксозна изработка : Гладене нашивка използва върхова технология термоплавкого лепило, която е лесно да се гали или шият дрехи (Пластмасата на задната страна на залепени, моля, не отрывайте него), Ако искате те да останат отворени и никога не са спадали, най-добре да ги шият. · Практичен дизайн : ивици с буквите A-Z, можете свободно да се комбинират и да украсите всеки елемент, което прави нещата по-чаровни и привлекателни в ежедневния живот. · Широко приложение : много подходящи за декорация и аксесоари за ремонт на дрехи на тема "Направи си сам", подходящ за рокли, поли, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи и т. Той също така е подходяща за изработка на произведения на изкуството, занаяти, албуми за изрезки и други украшения със собствените си ръце, които ще позволят да проявят въображението си с помощта на физически обекти. · Вие ще получите : Желязна нашивку с буквите x 1 бр. Среден размер на гладене : 4 * 4,5 см /1,57 * 1,77 инча, малък и сладък, много хубав. · Надежден и издръжлив материал : Утюжок за ивици е изработен от полиэстеровой материи, високо качество на синтетични диаманти и перли.Това изглежда много елегантно и красиво, което може да се открои върху всякакъв вид облекло. · Луксозна изработка : Гладене нашивка използва върхова технология термоплавкого лепило, която е лесно да се гали или шият дрехи (Пластмасата на задната страна на залепени, моля, не отрывайте него), Ако искате те да останат отворени и никога не са спадали, най-добре да ги шият. · Практичен дизайн : ивици с буквите A-Z, можете свободно да се комбинират и да украсите всеки елемент, което прави нещата по-чаровни и привлекателни в ежедневния живот. · Широко приложение : много подходящи за декорация и аксесоари за ремонт на дрехи на тема "Направи си сам", подходящ за рокли, поли, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи и т. Той също така е подходяща за изработка на произведения на изкуството, занаяти, албуми за изрезки и други украшения със собствените си ръце, които ще позволят да проявят въображението си с помощта на физически обекти. · Вие ще получите : Желязна нашивку с буквите x 1 бр.

Други функции

Най-добри сделки