.

.

12-инчов Шаблони зона на зареждане - Край на 12-цолови букви - Шаблони за паркиране - 63 Mils (1/16 инча) Американска компания за Стриптизингу.

12-инчов Шаблони зона на зареждане - Край на 12-цолови букви - Шаблони за паркиране - 63 Mils (1/16 инча) Американска компания за Стриптизингу.

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ДЕЙСТВИТЕЛНАТА Височина на буквите 12 инчаПо-широки букви, по-широки щрихи, по-голям интервал = да се чете Лесно отдалеч по време на движение.УВЕЛИЧАВАМ разстоянието между краищата на тревните за по-голямо пръскане и здравина. Пластмаса 1/16 инча : за многократна употреба, годни за рециклиране, лесно моющийся и ПРОИЗВЕДЕН ИЗЦЯЛО В ЩАТА ОХАЙО.Купете моята книга "Как аз самият расчищаю паркинг 28 години" Дан Цурчера, American Ивици Co.ДЕЙСТВИТЕЛНАТА височина на буквите 12 инча.По-широки букви, по-широки щрихи, по-голям интервал = да се чете Лесно отдалеч по време на движение.УВЕЛИЧАВАМ разстоянието между краищата на тревните за по-голямо пръскане и здравина. Пластмаса 1/16 инча : за многократна употреба, годни за рециклиране, лесно моющийся и ПРОИЗВЕДЕН ИЗЦЯЛО В ЩАТА ОХАЙО.Купете Моята книга "Как аз самият расчищаю паркинг 28 години" Дан Цурчера, American Ивици Co.Шаблони за паркиране. никога не е бил използван.Ние произвеждаме всеки ден, в продължение на целия ден.Това е полиетилен с ниска плътност с дебелина 1/16 инча; LDPE.Това е материал, който избират всички компании за производство на Пътна маркировка.Всички мои собствени шаблони са изработени от материал с дебелина 1/8 инча . но за случайно използване . тази дебелина в 1/16 инча ще ви даде една добра служба.Казвам се Дан Цурчер, и аз съм собственик на Американската компания за стриптизингу.

Други функции

Най-добри сделки