.

.

VALICLUD Mochila para Niños 3 бр., раница за детска градина, Водоустойчив Мини-Училище с Чанта, Очарователна Задната част, Анти-Изгубен Карикатура, с чанта, устойчив на абразия Д?

VALICLUD Mochila para Niños 3 бр., раница за детска градина, Водоустойчив Мини-Училище с Чанта, Очарователна Задната част, Анти-Изгубен

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Неопренови от полиестер - Удобни плетени дръжка, носеща натоварването, удобен и практичен - Очарователна фигура с принтом под формата на динозавър, които придават очарование на това образование ранцу. - Размер : прибл. 20x19x7 см/7,87x7,48x2,76 инча Описание на продукта Раница за ученици детска градина Бебе, ще бъде тази чанта.Мини-раници с страховочным каишка Ако се притеснявате за сигурността на децата, не се колебайте, елате и купете един от тях. - защитен детска раница с подвижна противоотеряющимся каишка, устойчив на абразия, не е лесно ръждясва.Модерен раница Е cartoony раница за деца, който е изработен от висококачествен материал, трайни в употреба.Украса на динозавър карикатура на училищни чанти деца, модерно si.

Други функции

Най-добри сделки