.

.

Ъглова Защита,glrovazas 4 бр Декоративна Настолна Кутия Ъглов Протектор Настолен своята практика Регионални Делото предпазител за Мебели, Ъглови Брони Удебелена и Обо?

Ъглова Защита,glrovazas 4 бр Декоративна Настолна Кутия Ъглов Протектор Настолен своята практика Регионални Делото предпазител за Мебели,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

★ Материал - ★ Изработени от висококачествен месинг, антикоррозийный, антикоррозийный, не выцветающий, дълъг експлоатационен живот ★Размер на★ Черен 65 мм * 20 mm/2,55 инча * 0,78 инча. ★ Полезен дизайн ★ Уникален ретро-античен дизайн, добра обработка на детайлите, тънки и гладки ръбове, висока твърдост, химическа устойчивост и други предимства.Изискани традиционни умения, най-лесният и щедър външния вид могат да придават на мебелите ви уникален вид. ★ Широко приложение-★ Тези защитни ъгли може да се прилага на различни мебели, като маси, бюра, мебели кътове, дървени чекмеджета, гардероби, шкафове, шкафчета и т., за да защитава вашите мебели от повреда и да я направи красива. ★ Лесна употреба-★ имаме достатъчно самонарезающих винтове за всеки ъглов протектора, затегнете ъглов защитник на това да е ъгъл, който искате да инсталирате, привеждане на винт с инструменти за монтаж отвор ъглов протектора, силно активизиране и го заключете. ★ Материал - ★ Изработени от висококачествен месинг, антикоррозийный, антикоррозийный, не выцветающий, дълъг експлоатационен живот. ★Размер на★ Черен 65 мм * 20 mm/2,55 инча * 0,78 инча. ★ Полезен дизайн ★ Уникален ретро-античен дизайн, добра обработка на детайлите, тънки и гладки ръбове, висока твърдост, химическа устойчивост и други предимства.Изискани традиционни умения, най-лесният и щедър външния вид могат да придават на мебелите ви уникален вид. ★ Широко приложение-★ Тези защитни ъгли може да се прилага на различни мебели, като маси, бюра, мебели кътове, дървени чекмеджета, гардероби, шкафове, шкафчета и т., за да защитава вашите мебели от повреда и да я направи красива. ★ Лесна употреба-★ имаме достатъчно самонарезающих винтове за всеки ъглов протектора, затегнете ъглов защитник на това да е ъгъл, който искате да инсталирате, привеждане на винт с инструменти за монтаж отвор ъглов протектора, силно активизиране и го заключете. 100-процентното високо качество на продуктите.Ъглов покровител не само е с уникален дизайн в ретро стил, но и внимателно обработени повърхност, която е гладка, не выцветающей, не ржавеющей, устойчива на износване и дълготрайни.Това е практичен инструмент за защита на ъглите на мебелите, както и изискана декорация.Тези ъглови протектори имат много приложения.Те се използват за защита на ъглите кутии, шкафове и мебели, както и за защита и украса на ъглите на мебелите, като например маси, бюра, шкафове, тоалетки и ковчежета за бижута.

Други функции

Най-добри сделки