.

.

Основата Объединителя лъчи FONLAND с Първия Огледален Монтиране Диаметър 25 милиметра и 1 бр. Объединитель лъчи, с диаметър 20 мм и 1 бр. Червена Показалка с диаметър 12 мм ?

Основата Объединителя лъчи FONLAND с Първия Огледален Монтиране Диаметър 25 милиметра и 1 бр. Объединитель лъчи, с диаметър 20 мм и 1

BGN 55.63

Брой продукти
На склад

?Функция : Нашето база за съчетаване на лъчи се интегрира с първият лазерен се отразява в огледалото на стена, не е нужно допълнително да придобива първото огледало планинаПървото определяне на огледала е подвижна и регулируема. ?Материал : Основа за обединяване на греди са произведени от алуминий с черен оксидативен покритие.Леща за съчетаване на лъчи, изработен от американски кристал ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ Zn Se. ? Подходящ за : CO2 Лазер обобщаващ огледала Диаметър : 25 мм Диаметър на обектива за съчетаване на лъчи : 20 мм. ? Опаковка : 1 бр. База за съчетаване на лъчи + 1 бр. с диаметър объединителя лъчи от 20 mm + 1 бр. диаметър на червено показалеца 12 мм. ?Функции : Комбинирате забележима червена линия 500-700 нм с невидима линия co2-лазер 10,6 μm, за да се създаде една линия, след това направете лазерен лъч се вижда. ?Функция : Нашето база за съчетаване на лъчи се интегрира с първият лазерен се отразява в огледалото на стена, не е нужно допълнително да придобива първото огледало планина.Първото определяне на огледала е подвижна и регулируема. ?Материал : Основа за обединяване на греди са произведени от алуминий с черен оксидативен покритие.Леща за съчетаване на лъчи, изработен от американски кристал ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ Zn Se. ? Подходящ за : CO2 Лазер обобщаващ огледала Диаметър : 25 мм Диаметър на обектива за съчетаване на лъчи : 20 мм. ? Опаковка : 1 бр. База за съчетаване на лъчи + 1 бр. с диаметър объединителя лъчи от 20 mm + 1 бр. диаметър на червено показалеца 12 мм. ?Функции : Комбинирате забележима червена линия 500-700 нм с невидима линия co2-лазер 10,6 μm, за да се създаде една линия, след това направете лазерен лъч се вижда.База за съчетаване на лъчи FONLAND CO2 1 * Леща за съчетаване на лъчи с диаметър 20 мм; 1 * Червена показалка с диаметър 12 мм ④ 1 * База за съчетаване на лъчи с диаметър 25 мм; 1 * леща за съчетаване на лъчи с диаметър 25 мм; 1 * Червена показалка с диаметър 12 мм Забележка Това устройство комбинира с първия огледален на стена, която може да се използва само за една лазерна тръба, за две лазерни тръби изисква две 1-ви slr закрепване.

Други функции

Най-добри сделки