.

.

Винил комплект с шарките на топлопреминаване Tianlai Винил комплект с шарени 12x10 Желязо върху винил за рязане и Силует 6 бр. Гланц Тепловиниловые листове с шарките на П?

Винил комплект с шарките на топлопреминаване Tianlai Винил комплект с шарени 12x10 Желязо върху винил за рязане и Силует 6 бр. Гланц

BGN 12.66

Брой продукти
На склад

【 Комплект теплопередающего винил】-висок Клас стартов пакет гланц полиуретанова теплопередающего винил, състоящ се от винил с 6-листни модел, нанесен на желязо, винил (6 цвята, в продуктова гама, 12 "x 10") за мелници Cricut и на други маркиНашият висококачествен термополиуретановый винил е идеална за създаване на творчески дизайн, лесен за носене на тениски и тъкани. 【 Ютия върху винил 6 бр. предварително изрязани листа с калъфка 2 бр. 】 Винил с шарени Tianlai за топлопреминаване използва най-новата технология с высокоэластичным с антиоксидантна полиуретанова боя материал.Когато сте готови, гладене, термополиуретан ще стане гладка, чиста и добре да остане на вашата тениска.Ние се прави това желязо върху винил под формата на пълен комплект, в комплекта на доставката, която включва 2 бр. бели калъфки за възглавници (подложка за възглавници в комплекта не е включен), за да можем да използваме калъф за направата на уникален коледен подарък със собствените си ръце!. 【Отлична лепливост и машинно пране】 Здрав винил лист с термични компресия оформено, изчакайте до 24 часа, след това ще можете спокойно да се пере в перална машина или на ръка, без избледняване, лющене или напукване на кожата дори и след повтаряща се циклична пране. 【Лесно почистени, нарязани, и се понесе фигура на теплопередающий винил】-Нашият ютия върху винил за усукване е удобен за рязане, подходяща за използване с повечето популярни режещи машини и постелки за рязане, включително Cricut, или Silhouette Cameo и други машини за щанцоване.Ютия с дизайн на винил лесно понасят топлината на тениска, големи чанти, спортни дрехи, престилки, шапка, възглавница и т. Благодарение на своята чувствителност към температура и налягане. 【МНОГОСЛОЙНИ винилови листове HTV за производството на уникални коледни подаръци】 Винил материали Tianlai Iron on сертифицирани от SGS като екологично чисти и безопасни за чорап.Ако искате да създадете сложен модел и трябва да се използват две или повече винил, нашето многослойно покритие желязо по винилу трябва да се обърне!Той може да наслоить до 3 цвята, за да добавите красота и украсата на вашето арт проект.Тя може да се използва като "базов слой" за блясък, голографии и много други. 【 Комплект теплопередающего винил】-висок Клас стартов пакет гланц полиуретанова теплопередающего винил, състоящ се от винил с 6-листни модел, нанесен на желязо, винил (6 цвята, в продуктова гама, 12 "x 10") за мелници Cricut и на други марки.Нашият висококачествен термополиуретановый винил е идеална за създаване на творчески дизайн, лесен за носене на тениски и тъкани. 【 Ютия върху винил 6 бр. предварително изрязани листа с калъфка 2 бр. 】 Винил с шарени Tianlai за топлопреминаване използва най-новата технология с высокоэластичным с антиоксидантна полиуретанова боя материал.

Други функции

Най-добри сделки