.

.

Toysructin, Висящ Органайзер за чанти в 2 опаковки за кабинет, Двустранен Закачалка за Чанти с 8 Отделения, Удебелена Прозрачна Чанта, Висящ Органайзер за Чанти, клатчей, ?

Toysructin, Висящ Органайзер за чанти в 2 опаковки за кабинет, Двустранен Закачалка за Чанти с 8 Отделения, Удебелена Прозрачна

BGN 5.20

Брой продукти
На склад

Материал : Изработен е от утолщенного нетъкан текстил, помага за организиране на големи и малки чанти, като гардероб чист и освежаващТраен : Сгъсти 80-граммовый нетъкан материал е много издръжлив и екологичен, устойчив на разкъсване и лесно се повреждат.Ефективно съхранение : Чанта за съхранение се състои от четири отделения и от двете страни и могат да се настанят веднага осем чанти в различни размери.Размер от 14 "x 34" /36 см x 85 см, капацитет на една клетка е около 30 л. Инструкции за пране : Машинно пране.Ежедневно почистване може да се произвежда, като влажна кърпа и подвешивая, за да изсъхне. Завъртане на куката : Горната част на чантата за съхранение на чанти с въртяща се кука, която може да се завърта на 360 градуса, което я прави лесна за използване и подходяща за закачане в гардероба.Toysructin 2 Опаковки Чанти Висящ Органайзер за кабинет.

Други функции

Най-добри сделки