.

.

Татуировка-Картечница - Yuelong Ротационен Татуировка-картечница Shader и линейни Tatoo Motor Gun Комплекти за Хранене за Постоянен ток, които са Свързани за татуировщиков, Дос?

Татуировка-Картечница - Yuelong Ротационен Татуировка-картечница Shader и линейни Tatoo Motor Gun Комплекти за Хранене за Постоянен

BGN 19.79

Брой продукти
На склад

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - корпус татуировка-на пишеща машина е изработена с CNC дърворезба, един вид апаратен метод за преработка, точния размер, красиви форми и елегантен му е трудно да се почеше и боя не избледняваМОЩЕН ДВИГАТЕЛ - Вграден внесени двигател, подходящ за работното напрежение от 8 до 12 Волта, саморегулирующееся напрежение в съответствие с честота секущего ръми.Мощен мотор, лесно управляеми игла.МАЛОШУМНАЯ РАБОТА - Постоянна работа за 4-5 часа без отопление; Пружина може да намали вибрациите на машината и да се намали нивото на шума, премахване на паника гости, причинено от звук, и да се създаде предлага спокойна обстановка за татуажа.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - на Ротари татуировочная машина, предназначена за перушина и изравняване с независим интерфейс кабел за постоянен ток.Съвместим с игла за татуировки и повечето източници на храна за татуировки.Това е един добър помощник за татуировщиков. 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение - Ако не сте доволни от роторен татуировка-автомата, моля, свържете се с нас по всяко време, ние обещаваме да ви върнем парите или да изпратите повторно замяна.Това не е просто обещание, това е въпрос на целостта на нашата марка.Yuelong Ротационен татуировочный пистолет Стоманена машина за татуировщиков (черен) Описание : Състояние : Нов Вид : Подложка / шейдер Кондензатор : 47 справедливост, 22 V. Работно напрежение : 6-14 В Пусковое напрежение : 3-4 В Процеса на : Дърворезба с ЦПУ Материал : космически алуминий Двигател : внос на двигател Какви са характеристиките на татуировка-машини? 1. Корпусът е изработен от космическа алуминиева материал, който е по-лесно, отколкото традиционните катушечная татуировочная машина; 2. Корпуса на машината е изработена с CNC издълбани обработка, точния размер, красиви форми и елегантен; 3. Вграден внос на мотор, постоянна работа 4-5 часа без нагряване; 4. Ергономичен дизайн тя е подходяща за лъскава ръка и съвсем не е тежък; 5. Стоманена пружина може да намали вибрациите на машината и намаляване на шума; 6. На корпуса има подобрен външен вид на анодиране, му е трудно да се почеше и боя не избледнява.Че може да бъде на разположение, ако закупите комплект татуировка-на пишеща машина? 1 x Татуировка-картечница 1 x Аксесоари за татуировки Подарък Гарантира ли някакво удовлетворение от татуировка-пистолет?Този татуировка-машина - това е истинско професионално качество, което работи отлично!Моля, свържете се с нас, преди да напусне лош съвет, ако с продукти някакви проблеми.

Други функции

Най-добри сделки