.

.

Шевни Игли Разноцветни Карфици с Перламутровой Глава за Шивашки Бижута Компоненти Украса Украса в Прозрачни Калъфи (4x38 мм)

Шевни Игли Разноцветни Карфици с Перламутровой Глава за Шивашки Бижута Компоненти Украса Украса в Прозрачни Калъфи (4x38 мм)

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

?Добавяйте декоративни акценти към бижутата и поделкам със собствените си ръце ?Използвайте за общо шиене, бродерия и декориране на проекти. ?Настоящата никел стомана. ?Множество пластмасова кутия за съхранение с извити страна за лесно извличане на закрепване. ?Pearlescent глави за по-голяма простота и естетика занаяти. ?Добавяйте декоративни акценти към бижутата и поделкам със собствените си ръце. ?Използвайте за общо шиене, бродерия и декориране на проекти. ?Настоящата никел стомана. ?Множество пластмасова кутия за съхранение с извити страна за лесно извличане на закрепване. ?Pearlescent глави за по-голяма простота и естетика занаяти. ? Добре дошли в Acoolstore!!! ?Име на продукта Модерни директни игли с перламутровой глава ?игли с перлена глава толкова классичны, колкото и познати. Са идеални за официални събития, се използват като игли, за да бутониери, както и за ежедневието, често се използват като игли за шапки шалове, ги кремав перлени уши се съчетават с дрехи от всякакъв цвят. ? Идеален За Подшивания. -Използва се за бродерия и подвързване на дрехите преди шиене. -Официални събития. -Красива закопчалка за цветя. -Елегантна декоративна жени за шалове.

Други функции

Най-добри сделки