.

.

Дръжка за почистване на слушалки с Bluetooth, Мултифункционален Комплект за почистване, Мека Четка за Безжични Слушалки, кабел за зареждане кутия, Аксесоари за компютъ?

Дръжка за почистване на слушалки с Bluetooth, Мултифункционален Комплект за почистване, Мека Четка за Безжични Слушалки, кабел за зареждане

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Дизайн във формата На писалка】 Метална капачка почистването на дръжката може да почистват малките детайли и отвори airpods за дълбоко почистване от пукнатини и устойчива на мръсотия 【Точност ръководят метална капачка】 Дръжка за почистване на Bluetooth-слушалки с върха на писалката, който поддържа добро сцепление с дръжка, ви позволява лесно премахване остатъци от устойчиви и осигурява чистота и стройност Bluetooth слушалки, клавиатура и мишка. 【ВГРАДЕНА ДРЪЖКА】 Хванете горната част на флокированной гъба и издърпайте я надолу по време на въртене.Ние не искаме да губим дори и малки детайли и продукти, получени по-рафинирани. 【Почистване на 360 градуса】 Добре проектирана дръжка за почистване, спестява разходи за труд, помага за почистване на трудно достъпните места или други ъгли.Това е задължително условие за всички, които носят слушалки.Никога не използвайте течност за почистване на слушалки. 【Широко приложение】 Дизайн във формата на писалка, той е лек и лесен за носене.Може да се използва по всяко време и на всяко място.Подходящ за Bluetooth слушалки, слушалки, мобилни телефони, компютри, таблети, фотоапарати и други цифрови продукти.Параметри : - Цвят : бял Размери : както е показано на Помещение включва : 1 х писалка за почистване.

Други функции

Най-добри сделки